Nyitóhét

Tavaszi nyitóhét a KoiMániában

Várjuk Önt is sok szeretettel tavaszi nyitó hetünkön 2019. április 1-től személyesen bemutató kertünkben és a webshopban szezonnyitó akciókkal! A korábbi években már megszokott, mondhatni hagyományszerűen idén is az első hétvégén (április 5-6.) finomságokkal és sok praktikus tanáccsal várunk Minden kedves Vásárlót, aki személyesen ellátogat hozzánk!

Aki személyesen jönne és van kedve a jó hangulatú KoiMánia Klub csapatához csatlakozni egy kis szezonnyitó eszmecserére, közben elfogyasztva néhány finom falatot és nedűt, annak mindenképpen hétvégére érdemes időzíteni e a látogatást. Azonban ha siet, viszont kedvezményesen szeretne vásárolni, akkor rendeljen a webshopban vagy látogasson el hozzánk hétfő – csütörtök között, akkor nem kell majd hosszasan sorba állnia. 🙂

Nyitvatartásunk április 01-től:

  • hétfő – pénteken: 10-18 óráig
  • szombaton: 9-13 óráig
  • vasárnap: zárva, azonban a shopban még rendelhet kedvezményesen!

Tavaszköszöntő akciók:

A nyitó hetünk alatt az alábbi akciókkal várjuk (személyesen és a webshopban), az akció április 1. hétfőtől április 7-ig, vagy a készlet erejéig tart:Home Pond baktérium

Minden ami szükséges egy tó életében tavasszal, tó baktériumok, szűrő indító baktériumok, algairtók, és prémium minőségű haltápok!

Az akció a webshopban leadott online megrendelésekre is vonatkozik! Április 1 hétfőtől április 7-ig vagy a készlet erejéig.

Ne hagyja ki!

Jöjjön el hozzánk vagy vásároljon online weboldalunkon amíg még kertje pihen és szerezzen be minden szükséges kelléket most akciós áron!

Tavaszi kerti tó csomag
Vegyen részt tavaszi nyereményjátékunkon és nyerje meg a képen látható ajándékcsomagot!

Tavaszköszöntő nyereményjáték

És ne feledkezzen meg tavaszköszöntő Facebook nyereményjátékunkról sem! Csupán a hozzászólásban írja meg, hogy milyen halak találhatóak a tavában és like-olja a bejegyzést. A nyereményjáték keretében a képen látható, tavaszi tóindító ajándékcsomagot sorsolunk ki, melynek értéke meghaladja a 20.000 Ft-ot.

Tovább a játékhoz->  tavaszköszöntő nyereményjáték

Mindenkit várunk szeretettel, ajándékokkal és legyen a vendégünk egy kávéra, üdítőre. A gyerekeknek édességgel is készülünk. 🙂

Elérhetőségeink: 

Telefon: (20) 80 20 100 – E-mail: koimania@koimania.hu

Címünk:  8000 Székesfehérvár, Rába u. 20.

Megköszönjük, ha jelzi itt a Facebook oldalunkon is a látogatási szándékát az “Érdekel” vagy “Ott leszek” gombok megnyomásával!