Tótechnika kategóriái

1–12 termék, összesen 1317 db

A Tótechnika kategória termékei minőségi és megbízható megoldásokat kínálnak a tófenntartáshoz és a környezet védelméhez. A webshopunk kínálata kielégíti a különböző igényű és méretű tavakhoz egyaránt megtalálhatók a megfelelő termékek.

A szűrők és szivattyúk segítenek eltávolítani a szennyeződéseket és a szerves anyagokat a tóból, és így fenntartják a víz minőségét. A tartozékok, például a szűrőbetétek, és a tömlők, csatlakozó idomok pedig lehetővé teszik, hogy a szűrőrendszer a lehető legjobban működjön.Az UV lámpák és szkimmerek szintén segítenek a tó tisztán tartásában. Az UV-C lámpák segítenek a baktériumokat és az algák számának csökkentésében a tóban, míg a szkimmerek eltávolítják a felszínen lebegő szennyeződéseket.

A levegőztetők segítenek a tóban lévő víz oxigénnel való telítésében, ami elősegíti a halak és más élőlények egészséges környezetének megteremtését. A kültéri elosztók segítségével biztonságosan vezethetjük az áramot a tó körül lévő eszközökhöz. A tóvédelem fontos, hogy megőrizze a tó természetes környezetét és a benne élő állatok életét.

A tófűtés/jégmentesítés pedig a tó jegesedésének szabályozásában segítenek, hogy a felszabaduló káros gázok távozni tudjanak.A szűrőanyagok segítenek a szűrők és szivattyúk hatékonyságának növelésében, míg a tömlők és csatlakozó idomok lehetővé teszik, hogy az eszközök hatékonyan működjenek.