1–12 termék, összesen 28 db

A nagyobb tavakhoz (10 000 liter feletti) a megfelelő szűrés eléréséhez az átfolyós rendszerű szűrőket javasoljuk. A megfelelő szűrőnagyság egyedi az Ön számára, mert minden tó más. Kérje ajánlatunkat a tó méret és a hal sűrűség pontos meghatározásával.

A szűrő a tó szíve!

Ha nem lett jól beállítva, vagy meghatározva a nagysága akkor a tó soha nem fog tökéletesen „működni”. Elengedhetetlen, hogy még a vásárlás előtt bizonyosodjon meg a helyes választásról. Nagyon szomorú dolog, hogy ha a szűrő nem megfelelő a tó nagyságához és csak kidobtuk feleslegesen a pénzt. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mindig nagyon ügyelni kell a víz minőségére!

Minden tó nagysághoz, a pár köbméterestől a száz köbméteresig van ajánlatunk Önnek. Nagyon fontos a tó mérete, a halak fajtája és telepítés mennyisége. Ajánlatkéréskor ezekkel az információkkal érdemes felkészülnie, kollégáink ezt fogják elsődlegesen kérdezni Öntől.

Konzultáljon velünk! Sokszor egy rosszul kiválasztott szűrő csak gondot és csalódottságot okoz, míg egy jól beállított megfelelő méretű szűrő örömteli időtöltés a tóparton.

Sokan költségmegtakarítási céllal házi szűrést barkácsolnának. Természetesen ehhez is szívesen adunk tanácsot. A tapasztalatunk viszont az, hogy rövid idő után gyári készülékre cserélik házi szűrőiket. A gyári készülékek könnyebben tisztíthatóak és nem zavaró látvány a tó partján. És ha elkezdünk számolni egy komplett szett esetén kedvezőbben jön ki az ár mintha a házi szűrőhöz elkezdünk szivattyút, UV lámpát és szűrő anyagokat, tótömlőt külön-külön megvásárolgatni. Ezért is jobb, ha az ügyfél személyesen felkeres minket, mert többféle variációt tudunk bemutatni az Ön saját tavára szabottan.

Szűrők több típusát különböztetjük meg: nyomás alatti és átfolyós rendszerű. Minden tó nagysághoz, a pár köbméterestől a száz köbméteresig van ajánlatunk Önnek.

A szűrők kiválasztásához segítséget és bővebb információt talál:
Tótechnika: szűrők és szivattyúk tulajdonságait ismertető oldalunkon.