Rólunk

Látogass el hozzánk és legyenek a legszebb
Koi pontyaink a kerti tavad lakói!

Dombiné Soós Ildikónak hívnak, Székesfehérváron élek. Üzletemet saját házamnál nyitottam a folyamatos elérhetőség és a halak folyamatos gondozása érdekében.

Koi Mánia

A koikkal úgy 20 évvel ezelőtt találkoztam először, ami első látásra szerelem lett, annak ellenérem hogy előzetesen sok negatív információt olvastam a tartásukról. Ezeket ma már szinte egytől-egyig meg tudom cáfolni. Szerencsés voltam, mert az első tavam 30 m³ sikeredett, ami eleve egy kényelmes koi lakosztálynak készült.

Dombiné Soós Ildikó

Itt kezdődött a vesszőfutásom, mert megyéről-megyére járva nem találtam a közelemben elérhető távolságra olyan kereskedőt, aki nem csak speciálisan tavakkal, koikkal, haltáppal, halkezelő szerekkel, gépészettel is rendelkezésemre tudott volna állni.

Természetesen a lelkiismeretes felvilágosítást is nagyon fontosnak tartottam már akkor is, amivel sok bosszúságtól és halpusztulástól is megkímélhettem volna magam, de sajnos megfelelő tájékoztatást sem kaptam.

A saját tapasztalataimat az interneten tanultakkal, valamint folyamatos halászati, haltenyésztési  cégek telephelyeinek rendszeres látogatásaival,  az ottani munkákkal ismerkedve, tapasztalatcserékkel, tanulmányokkal teltek az évek. A tanulás még a mai napig is tart. 😀 Ekkor már tudatosan készültem a Koi Mánia üzlet megnyitására.

koi-mania-dombine-soos-ildi

A Koi Mániát végül 2011-ben nyitottam meg. Kereskedőként végeztem tanulmányaimat és számomra a régi típusú személyes kapcsolattartás rendkívül fontos, de természetesen a távolabb élő vásárlók megrendeléseit is szívesen teljesítem. Az első ügyfelem a mai napig visszatérő vásárlóm, aminek nagyon örülök, és nagy becsben tartom őt.

Az üzletnyitás óta is folyamatosan találkozok továbbra is olyan esetekkel, amik szinte napról-napra kívánják az információim bővítését.

Beszállító partnereim és a termékforgalmazó cégek profi segítséget nyújtanak és támogatnak a vevők színvonalas  kiszolgálásában. Folyamatosan, sokakkal  szinte baráti kapcsolatot ápolok hazai illetve külföldi kereskedőkkel, tenyésztőkkel és forgalmazókkal. Mindenkinek igyekszem minden igényét megvalósítani és minden kérdését megválaszolni a legjobb tudásom szerint.
Sokakat az évek múltával már régi ismerősökként üdvözlök, az új érdeklődőket pedig szeretettel várom és remélem, hogy őket is visszatérő, kedves ügyfelekként köszönthetek majd az elkövetkezendő években.

Számomra nagyon fontos, mondhatni szívügyem, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsak a kerti tó tulajdonos részére, ezért telefonon is szívesen állok rendelkezésre bármilyen tóval, halakkal való kérdése kapcsán. Szezonális üzletként működik a Koi Mánia márciustól októberig, de ettől függetlenül, az év minden szakában elérhető vagyok, és szívesen segítek vagy válaszolok kérdéseire!

Szeretettel várom hívásod!

Dombiné Soós Ildikó