Kosár tartalma

Kosárba rakott termékek

Összesen 499.000 Ft rendelési értékig és maximum 30 kg-ig kérhető utánvétes GLS kiszállítás csomagonként. Nagyobb érték vagy tömeg esetén kérjük a fentieknek megfelelően több részletben adja le rendelését. Futárszolgálattal történő kiszállítás kizárólag magyarországi cím esetén lehetséges.

A súly és értékhatárt jóval meghaladó rendelés esetén a külön díjszabásról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Az Ön által megadott elérhetőségeken csak akkor fogjuk Önt keresni, ha rendelésével kapcsolatban valamilyen kérdés merül fel.

A csomagküldési árak változtatásának jogát fenntartjuk!

A csomag összeállításakor elektronikus számlát állítunk ki, melyet az Ön által megadott email címre küldünk. A számla ellenértékét kérjük ne utalja el, azt minden esetben utánvéttel a futárnál kell fizetni!

Szabadságolás miatt a termékek várható kézbesítési ideje: December első hete.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

A szállítási díjat a megrendelt termékek súlya alapján rendszerünk automatikusan számítja ki. A szállítási díjak az utánvét költségét és a GLS kiszállítás díját tartalmazzák. Aktuális csomagküldési árainkat az ÁSZF tartalmazza. Amennyiben hibás kalkulációt észlel, kérjük jelezze elérhetőségeinken.

Jöjjön el személyesen Ön is bemutatókertünkbe és nézze meg élőben csodálatos import Koi választékunkat! Önt is szeretettel várjuk! Válassza a legszebb példányt kerti tavába!