Tó kontroll a Koi Mániától

Szeretnéd, hogy egy személyes látogatás alkalmával felmérjük tavad állapotát és személyre szóló javaslatokkal, tanácsokkal lássunk el a saját kertedben?
 
Sok kedves ügyfelünk fordul hozzánk személyes tanácsadásért, melyet elsődlegesen a Koi Mánia saját bemutatókertjében tudunk felkínálni vásárlóinknak.
 
Koi Mánia információs anyagok
Jó tudni – Koi Mánia információs anyagok

Első körben, ha még nem jártál nálunk…

és tóüzemeltetései kérdések merültek fel, akkor első körben érdemes átolvasni a honlapunkon szereplő ismertetőket és ellátogatni hozzánk személyesen. Üzletünkben megvásárolható személyesen, de akár online is a tóüzemeltetéshez szükséges eszközök.
Elolvasom:
 
Látogass el hozzánk és tekintsd meg működés közben egészséges tavunkat!
 
Tó kontroll személyesenSzűrőinket és esetlegesen az aktuális tótakarítási, víztisztítási folyamatokat is megtekintheted látogatásod alkalmával. A tapasztalat azt mutatja, hogy igen hasznos tud lenni egy ilyen látogatás nálunk, mert vásárlóink visszajelzéseik alapján, elégedetten, sok hasznos  tanáccsal, információval és a szükséges felszereléssel távoznak. Segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában és általában egy beszélgetés alkalmával tóüzemeltetési problémáit is azonosítani tudjuk, majd megoldási javaslatokat tenni.
 
Koi Mánia személyes tó kontrollt állandó vásárlóink körében tudunk megvalósítani.
Ennek egyszerű oka, hogy sajnos nem áll rendelkezésre annyi szabadidőnk a bemutatókertünk és üzletünk nyitva tartása mellett, hogy minden felkérésnek eleget tudjunk tenni. Igaz, szuper lenne sok szép tóhoz kirándulni miden nap! 🙂
Sok szeretettel várlak bemutatókertünkben: itt találsz minket – Útvonaltervező a Koi Mániához
 
Tókontroll keretében törzsvásárlóinkat szívesen meglátogatjuk, akik:
 – rendszeresen a Koi Mániától vásárolják, rendelik a tóüzemeltetéshez szükséges eszközöket, gépeket, szereket és nem utolsó sorban az élővilágot képező halakat, növényeket
kerti tóSzékesfehérvár 50 km-es körzetében található kerti tóval rendelkeznek
– többször jártak már a Koi Mánia bemutatókertjében.
A Koi Mánia tókontroll látogatás elsődlegesen törzsvásárlóink számára fenntartott extra szolgáltatás.
 
Koi Mánia partner kertek cikksorozat
Egy sorozat keretében a tókontroll látogatásokat szívesen közzétesszük képanyaggal is weboldalunkon és Facebook oldalunkon, melyben bemutatjuk a tó üzemeltetőjét, tavát és halait is beleegyezése, kérése szerint. Meggyőződésünk, hogy sokat tanulhatunk egymástól és az így készült kerti tó cikksorozatból számos ötlet, praktika, problémamegoldás sok tavas számára lesz hasznos, de egyben nagyon élvezetes szakmai anyag fog készülni.

Légy része Te is a Koi Mánia partner kertek sorozatnak, kérd személyes látogatásomat, a
mennyiben már törzsvásárlónk vagy. 

Várjuk a hívásokat, egyeztessük óráinkat! 🙂
 
Még nem vagy törzsvásárlónk? Látogass el hozzánk és vásárolj nálunk rendszeresen tóüzemeltetéshez szükséges felszereléseket: