Szaktanácsadás

Sokszor fordul elő, hogy ügyfeleink konkrét elképzeléssel érkeznek hozzánk, de egy teljesen más áruval távoznak megelégedésükre. A nagy barkácsáruházaknál és kertészeti áruházaknál igen gyakran probléma a vásárlók számára, hogy nincs megfelelő tanácsadás és az eladók sem jártasak a tótechnikai eszközök és gépészetének műszaki ismerete terén. Ha belegondolunk nem is lehet elvárni minden eladótól ezt a nagyáruházakban, mert nem lehet mindenki egyszerre profi a tótechnikai eszközökben, a festékekben és mondjuk a burkolatokban is.

Koi Mánia

koi-mania-dombine-soos-ildikoAttól kérjünk tanácsot, akinek megnézhetjük működés közben is a tavát, a szűrőjét és annak az esetleges kitakarítását. Az akvarisztikai boltok sem adnak sok esetben jó felvilágosítást a tápokról, halakról, szűrökről. Hogyan adnának? Nekik az akváriumokkal van bővebb tapasztalatuk. A jó tanácsadás, ha belegondolunk olyan kérdés, mint az a gyógyszer. Nincs olyan csodaszer, ami egyszerre a torokra és az aranyérre is kiváló! Ezért kérdéseinkkel keressünk fel mindig szakkereskedőt! Nézzük meg, hogyan tartja a halait, hogyan szűri a tavait és mivel etet! Akváriumból, túltelepített tartályokból nem vásároljunk soha tavi halakat!

A tanácsaink oldalunkon összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdésekre és problémákra a válaszainkat, hátha Ön is hasonló cipőben jár, talán hasznosíthatja mások kárának tapasztalatait vagy talán olyan kérdést tettek fel, amit Ön még nem fogalmazott meg magában, de hasznos lehet az Ön számára is.

tavi aranyhalSzaktanácsadási szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére személyesen és telefonon (20) 80 20 100, vagy kérje visszahívásunkat!