1–12 termék, összesen 33 db

Áramkezelés kényelmesen

Áramkezelés miatt manapság már nem kell kiszaladnunk hálóingben lekapcsolni a kerti tóvilágítást, ha elfelejtettük és már épp aludni készültünk. Egyes készülékeink alkonykapcsolóval vannak ellátva, de világítását távirányítással is működtethetjük. Az InScenio áram-menedzsment meglévő és rugalmas koncepcióján alapulva ez a csatlakozás WIFI segítséggel okos telefonról vagy táblagépről is vezérelheti. Ezzel minden csatlakoztatott készülék kényelmesen, ülve kezelhető.

Az OaseInScenio FM Master és az InScenio technika kényelmet hoz a tava irányításában. Kényelem és technika találkozása az Ön igényei szerint! Az áramkezelő eszközökhöz különböző kiegészítőket alkalmazva még kényelmesebbé teheti a vezérlést. Választékunkban megtalálhatóak különböző méretű csatlakozó kábelek, hosszabbító kábelek, leszúrható és dupla konnektorok is.

Nézzen körül választékunkban, amennyiben nem talál megfelelő terméket vagy kérdése merül fel, keressen minket bizalommal telefonon! A Koi Mániánál mindig készséggel állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő terméket!