Szent Iván Éji kertlátogatás és vásárlás a Koi Mániában június 25-én, pénteken!

Szent Iván Éji kertlátogatás és vásárlás a Koi Mániában június 25-én, pénteken! 

A meggyújtott máglya fénye és a varázslatos kivilágítás teszi titokzatossá az estét bemutató kertünkben. Ünnepelje velünk a napfordulót és tartson velünk ezen a különleges estén! Ha már régóta tervezi bemutató kertünk meglátogatását, akkor ez most kiváló alkalom lesz.  Sok szeretettel és frissítő limonádéval és szendvicsekkel várjuk Önt is:

  • Időpont: 2021. június 25. péntek 20:00 – 22:30
  • Helyszín: Koi Mánia Székesfehérvár, Rába u. 20Kedvezményes vásárlási lehetőség: mindel hal és növény -20% kedvezménnyel vásárolható meg az este folyamán
  • Ajándék Koi ponty sorsolás az este vásárlói között: 22:00 órakor
  • Távozáskor ajándék haltáp kóstoló csomag a regisztrált Vendégeknek.
  • Programok: tűzgyújtás és tűzugrás, séta a kivilágított bemutató kertben, sorsolás, jó társaság

PROGRAM:

Érkezésük után a programot 20 órakor szertartásos tűzgyújtással indítjuk.  A hagyomány szerint a Szent Iván napi szertartásos tűzugrás egészség- és szerelemvarázsló hatású. A bátrabb Koi Mániások az este folyamán kipróbálhatják bátorságukat és megtapasztalhatják a tűzugrás varázsát. 🙂

21 óra után a hangulatosan kivilágított kertünkben sétát teszünk és szívesen mesélek majd a látottakról és a kert történetéről is. Biztosíthatom Önt, hogy az esti fényekben tündöklő kertlátogatás örök élményt nyújt majd. Nem maradnak el természetesen a baráti beszélgetések és a már megszokott nagy nevetésekre is számítunk. 

Az esete fénypontjaként 22 órakor egy csodálatos Koi pontyot sorsolunk ki a résztvevő vásárlók között. A sorsoláson való részvételhez érkezéskor ne felejtse el a helyszínen kitölteni a játékszelvényét és bedobni a KOI MÁNIA felirattal ellátott dobozba. 🙂 Írja meg nekünk kommentben a bejegyzés alatt, hogy milyen színű Koit nyerne legszívesebb! 

Jelezze részvételi szándékát!

Kérjük, jelezze részvételi szándékát a Facebookon az “Ott leszek” gomb megnyomásával, hogy elegendő frissítővel és szendviccsel készülhessünk.

-> Tovább a Facebookra, jelentkezni szeretnék!

Aki előre bejelentkezik így a programra, az nem távozhat a KoiMániából üres kézzel! A programra regisztrált Vendégeinknek prémium haltáp kóstoló kis csomaggal is készülünk, hogy otthon kedvenceik felé is igazolhassák az estéjüket! 

A kert alapterülete miatt a részvételi létszám 80 főben korlátozott, ezért minél hamarabb jelezze részvételi szándékát itt a Facebookon az “Ott leszek” gomb megnyomásával, sok szeretettel várjuk a Koi Mániában!

Bármilyen kérdés felmerülne, telefonon vagy e-mailben szívesen válaszolunk: 

Telefon: (20) 80 20 100 – E-mail: koimania@koimania.hu

Címünk: 8000 Székesfehérvár, Rába u. 20.