Szerencsekerék nyereményjáték szabályzat

Szerencsekerék nyereményjáték részvételi és játékszabályzat

a “Szerencsekerék nyereményjáték” elnevezésű játékhoz, mely a KoiMánia weboldalán kerül megszervezésre

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

A nyereményjáték (a továbbiakban ”Játék”) szervezője a Koi Mánia – Tiara 2000 Kft. (a továbbiakban ”Szervező”). Ezt a versenyt semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja az Optimonk. A játékban való részvétellel Ön megerősíti, hogy elolvasta a játékszabályzatot.

2. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2019. május 10. napján 19 óra 00 perctől visszavonásig tart.

3. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A Játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek (a továbbiakban ”Játékos”) vehetnek részt, kivéve a Szervező a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

4. A JÁTÉK LEÍRÁSA

SzerencsekerékA Játékban történő részvételhez a Játékosnak a https://koimania.hu oldalon megjelenő szerencsekereket kell “megpörgetni”. A pörgetéshez a játékosnak meg kell adnia az e-mail címét. Az e-mail cím megadása csak akkor minősül hírlevél feliratkozásnak, ha a játékos a jelölő négyzetben bejelöli azt és a hírlevél küldő rendszer által automatikusan kiküldött “double opt in” azonosító e-mailben lévő hírlevél feliratkozó visszaigazoló linkre kattint. A hírlevél feliratkozás azonban nem feltétele a játékban történő részvételnek, az e-mail cím megadása elsődlegesen a nyertes azonosításához szükséges az adott napon.

A szerencsekerék által kipörgethető nyeremények átvételének feltételei:

Játékos a pörgetés napján minimum 10.000 Ft értékben adjon le rendelést és a kuponkódot a rendelése közleményében írja be

5. SORSOLÁS

Nincs

5.3. A nyerteseket a Szervező közvetlenül a Szerencsekerék megpörgetését követően automatikusan megjelenő felugró ablakban értesíti a nyereményről. A Játékos felelőssége, hogy a kuponkódot megjegyezze, kimásolja a beváltáshoz. 

Amennyiben a Játékosnak kuponkódot nem sikerült kimásolnia, megjegyeznie ez esetben koimania@koimania.hu e-mail címre írt levélben megkérheti, melyet a regisztrált e-mail címről küld az adott játéknapon.

5.4. A Szervező a nyertesek nevét nem teszi közzé.

6. LEHETSÉGES NYEREMÉNYEK

  • 0,5 kg haltáp
  • 3 m3 vízbeállító
  • kulcstartó
  • etető vödör

7. ADÓZÁS ÉS KÖLTSÉGEK

Nyereménytárgyat terhelő adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adókötelezettségének rendezésén kívül a nyereménytárggyal kapcsolatban további kötelezettség nem terheli.

A Nyereményt a Szervező a játékos 10.000 Ft érték feletti rendelésével együtt kézbesíti.

Koi Mánia – 2019.05.10.