Búvárszivattyú Pontec PondoDrain Mud 15000

Pontec
   Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Legyen szó piszkos vagy tiszta vízről – a rozsdamentes acél házzal ellátott Pontec PondoDrain Mud 15000 megbízhatóan és kényelmesen elvezeti a vizet.

Alkalmazási területei pl. B. építkezések, tavak vagy pincék. A robusztus szivattyú akár 25 mm-es méretű részecskéket tartalmazó szennyezett vizet szállít.

Üzem közben stabil talpa biztosítja az optimális stabilitást.

A rögzíthető biztonsági úszókapcsoló véd a szárazonfutás ellen, és a szivattyú automatikus be-/kikapcsolási szintjének beállítására szolgál.

Összehasonlít

Külső raktáron (2-5 munkanap)

30030 Ft
egységár: 5005 Ft /kg

Külső raktáron (2-5 munkanap)

  • Szennyvizes búvárszivattyú a tiszta víz és a szennyvíz kényelmes elszivattyúzásához (25 mm-es részecskeméretig)
  • Számos alkalmazási lehetőség, pl. építkezési helyekhez, tavakhoz, úszómedencékhez, elárasztott pincékhez, kutakhoz vagy esővízgyűjtő hordókhoz
  • Kompakt kialakítás és egyszerű kezelés
  • A 10000-es teljesítménymérettől kezdődően kiváló minőségű rozsdamentes acél ház és extra széles láb biztosítja a plusz stabilitást az erős szivattyúk üzemeltetése alatt
  • Rögzíthető biztonsági úszókapcsoló a szárazon futás elleni védelemhez, valamint azon magasság beállításához, amelytől kezdve a szivattyú automatikusan be-/kikapcsol

Legyen szó piszkos vagy tiszta vízről – a Pontec PondoDrain Mud 15000 megbízhatóan és kényelmesen szivattyúzza ki a felesleges vizet.

A sokoldalú felhasználási területek közé tartozik pl. B. építkezések, tavak, úszómedencék, elárasztott pincék, kutak vagy esőhordók.

A kompakt és robusztus szivattyú hőmérséklet- és korrózióálló rozsdamentes acél házával 25 mm-es méretű részecskéket tartalmazó szennyezett vizet szivattyúz.

Működés közben nagy, stabil talpa biztosítja az optimális stabilitást.

A rögzíthető biztonsági úszókapcsoló megvédi a szivattyút a szárazon futástól, és a szivattyú automatikus be- és kikapcsolási szintjének beállítására szolgál.

Érdemes minden esetre kéznél tartani a PondoDrain Mud 15000-et.

Nettó súly kg 5,90

Egyéb Pontec termékekről katalógusunkban tájékozódhat.

Cikkszám: 87060 Kategória: Címkék: ,
Tömeg 6 kg
Méretek 300 × 300 × 400 mm
Gyártó