Koi táp, tavasz, ősz úszó Coppens Wheat Germ 3mm 15kg

   Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

úszó omega-3 zsírsav montmorillonit (ásvány) prebiotikum rovarliszttel

Összehasonlít

40350 Ft
egységár: 2690 Ft /kg

  • Ideális hűvösebb vízben a búzacsíra miatt
  • Rovarliszttel ízesítve
  • Könnyen emészthető
  • Probiotikus rostot tartalmaz
  • Támogatja a nagy vitalitást
  • BIO-MOS® (mannán-oligoszacharid)

Alkalmazás:
A Wheatgerm egy prémium búzacsírás táp, ami egész évben jó állapotban tartja koijainkat. A nagy arányú búzacsírának köszönhetően ez a táp E vitaminban, esszenciális zsírsavakban, ásványi anyagokban gazdag, és könnyen emészthető.
Mikor a vízhőmérséklet lecsökken (15 °C alá), sok koi tartó a Wheatgermet választja, mert ilyen körülmények között ideális a búzacsírás táp. Továbbá a Wheatgerm nem tartalmaz karotinoidokat, szóval ideális azoknak a koiknak, melyeknek nem szabad pigmenteket kapnia, hogy optimális kontrasztos színezettségük legyen. 8 °C vízhőmérséklet felett javasolt.

 

Összetétel
Fehérje 37%
Zsír 7%
Nyersrost 2,2%
Hamu 9,8%
Vitaminok
Vitamin A (IE/kg) 12.000
Vitamin D (IE/kg) 2404

 

Halaink méretétől és a vízhőmérséklettől függően napi 2-4 alkalommal etessünk. Ne adjunk több tápot, mint amit 5 percen belül elfogyasztanak. Túletetés esetén távolítsuk el az el nem fogyasztott tápot a vízből. 10 ºC alatt a koik emésztése lelassul, ilyenkor hagyjuk abba az etetést.

A tápanyagok és vitaminok értékei a termék webshopra rögzítésének idejéből származnak. Ezek az értékek az összetevők természetességéből adódóan változhatnak. A receptváltoztatás jogát az Alltech Coppens B.V. fenntartja. A pontos értékeket a címkén találják.