,

Csigaölő, csigariasztó Bio felhasználás Bros 1Kg

Bros
   Újdonság
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Biogazdálkodásban történő felhasználásra alkalmas. Háziállatok, kutyák, macskák,madarak és sündisznók környezetében is biztonságban alkalmazható!

Összehasonlít

5790 Ft
egységár: 483 Ft /kg

A csigákat főleg este vagy éjszaka lehet észlelni. Búvóhelyeiket nappal elhagyják, főleg eső után. Bár sok faj él vízben, a szárazföldön élő egyedek különösen zavaróak. A kertben való jelenlétük kárt jelent a termésben. A kártevők nemcsak a zöldségeket támadják meg, hanem a fákat és cserjéket is. Megharapják a leveleket, és hosszúkás lyukakat hagynak rajtuk. A csigák jelenlétét világos iszapcsíkok jelzik, amelyek a kártevők vándorútjain jelennek meg. A termények közelében csigák és héjas csigák egyaránt megtalálhatók.

 

MOLUSCOCIDE granulátum formájában – felhasználásra kész csali (RB), amely a csigák és a kifejtett csigák elleni küzdelemre szolgál az otthoni és kerti növények termesztése során.

Egy speciálisan kiválasztott csalinak köszönhetően hatékonyan vonzza a csigákat, és szívesen megeszik. A hatóanyag – vas-pirofoszfát – hatásmechanizmusa a csigák nyálkakiválasztásának csökkentése. A szer azonnal megakadályozza, hogy a csigák táplálkozzanak a növényeken – már egyetlen használat után a kártevők elveszítik étvágyukat, és nem károsítják a növényeket.

A pellet elfogyasztása után a csigák általában a talajba/szubsztrátumba bújnak, ahol elpusztulnak, így a védett területen nem látható nyálka vagy elhullott csigák. Emiatt előfordulhat, hogy a termék használatának hatásai nem azonnal láthatók, és a termék hatékonyságát közvetetten – a kártevők által okozott kisebb mértékű károkozással – kell mérni. A szer hatóanyagot tartalmaz, amely a talajban természetesen előforduló foszfát- és vasionokra bomlik.

Cikkszám: B1941 Kategóriák: ,
Tömeg 12 kg
Méretek 160 × 220 × 100 mm
Gyártó