Csigaölő, csigariasztó Bio felhasználás Bros 5kg

Bros
   Újdonság
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Biogazdálkodásban történő felhasználásra alkalmas. Háziállatok, kutyák, macskák,madarak és sündisznók környezetében is biztonságban alkalmazható!

Összehasonlít

A csigákat főleg este vagy éjszaka lehet észlelni. Búvóhelyeiket nappal elhagyják, főleg eső után. Bár sok faj él vízben, a szárazföldön élő egyedek különösen zavaróak. A kertben való jelenlétük kárt jelent a termésben. A kártevők nemcsak a zöldségeket támadják meg, hanem a fákat és cserjéket is. Megharapják a leveleket, és hosszúkás lyukakat hagynak rajtuk. A csigák jelenlétét világos iszapcsíkok jelzik, amelyek a kártevők vándorútjain jelennek meg. A termények közelében csigák és héjas csigák egyaránt megtalálhatók.

 

MOLUSCOCIDE granulátum formájában – felhasználásra kész csali (RB), amely a csigák és a kifejtett csigák elleni küzdelemre szolgál az otthoni és kerti növények termesztése során.

Egy speciálisan kiválasztott csalinak köszönhetően hatékonyan vonzza a csigákat, és szívesen megeszik. A hatóanyag – vas-pirofoszfát – hatásmechanizmusa a csigák nyálkakiválasztásának csökkentése. A szer azonnal megakadályozza, hogy a csigák táplálkozzanak a növényeken – már egyetlen használat után a kártevők elveszítik étvágyukat, és nem károsítják a növényeket.

A pellet elfogyasztása után a csigák általában a talajba/szubsztrátumba bújnak, ahol elpusztulnak, így a védett területen nem látható nyálka vagy elhullott csigák. Emiatt előfordulhat, hogy a termék használatának hatásai nem azonnal láthatók, és a termék hatékonyságát közvetetten – a kártevők által okozott kisebb mértékű károkozással – kell mérni. A szer hatóanyagot tartalmaz, amely a talajban természetesen előforduló foszfát- és vasionokra bomlik.

Cikkszám: B1984 Kategória:
Tömeg 12 kg
Méretek 160 × 220 × 100 mm
Gyártó