Diszkoszhal eledel JBL NovoBits 10,5l

JBL
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Eleség diszkoszhalaknak és más válogatósabb díszhalaknak.

Összehasonlít

Kifutott!

Eleség diszkoszhalaknak és más válogatósabb díszhalaknak.

A NovoBits darabkái lassan süllyednek, tápanyagdúsak, könnyen emészthetők, leginkább a diszkoszhalak és más igényesebb halak, pl. törpesügerek és vitorláshalak számára fejlesztették ki őket.

A fehérjék, zsírok, szénhidrátok, ásványi anyagok és rostok keveréke kiváló növekedést eredményez.

A karotinoidok, létfontosságú vitaminok, pl. a stabilizált C-vitamin kiváló színeket biztosítanak, és segítenek megőrizni díszhalaink egészségét.

Naponta több alkalommal annyit etessünk, amit a halaink néhány perc alatt elfogyasztanak.

A válogatott nyersanyagok teljes táplálkozást, ideális növekedést és élénk színeket biztosítanak minden diszkoszhal számára.

Tápláló, könnyen emészthető, erősíti az immunrendszert: fajspecifikus takarmányfelvétel a félig lebegő granulátumnak köszönhetően

Nincs víz homályosodása: csökkent alganövekedés a kiegyensúlyozott foszfáttartalomnak köszönhetően, jobb vízminőség a táplálék jobb emészthetőségének köszönhetően, ami csökkenti a halürüléket.

A halak a JBL táplálékot választják: az összes halfaj 98,5%-a azonnal megette a JBL táplálékot az édesvízi kutatási expedíciók során.

Tartalma: 1 ételdoboz; JBL prémium főeledel trópusi édesvízi halak számára, 250 ml. Felbontás után 4 hónapon belül felhasználható = 100 ml 60 l-es akváriumba 20 napra elegendő.

Jó minőségű zárt fólia csomagolásban.

Bontatlanul 4 évig tárolható.

Az állatok jóléte fontos számunkra.

Nem dolgoznak fel olcsó hallisztet.

Halfilé gyártásból származó halhúst használunk, melynek mottója: A nagy filé embernek és a kis filé az akváriumi halainknak.

 

Cikkszám: JBL30318 Kategória: Címkék: ,