Patkánycsapda, elektromos, Electronic Rat Killer Pest-Stop

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

28900 Ft
egységár: 28900 Ft /db

Az elektromos patkánycsapda vegyszermentes, gyorsan és biztonságosan eltávolíthatja otthonából a rágcsálókat! A készülék elektromos nagyfeszültséggel teszi cselekvésképtelenné a patkányt. Használata biztonságos! A készülék CE jelöléssel ellátva.

 1. Üzembehelyezés:
 2. Kikapcsolat állapotban “0” vegye le az elemtartó  fedelét a készülék tetején.
 3. Rakja bele a 4db “C” tipusú elemet (nem tartozéka!)  polarításnak megfelelóen ezután rakja vissza az elemtartó rekesz záró fedelét a helyére.
 4. A csapda elejénél nyissa ki az “OPEN TO BAIT” csalétek ajtót és rakjon oda egy borsónyi adagot a “BAIT” felirathoz. (Pl: mogyoróvaj)
 5. Tegye a csapdát az ábrán látható módon a falsík mellé párhuzamosan, majd kapcsolja be a készüléket “I” állásba.
 6. Bekapcsolás után a készülék LED visszajelzője ZÖLDEN felvillan majd elalszik és egy halk zümmögéssel jelez a készülék nekünk , hogy aktív állapotban van.
 7. A fogást követően a LED visszajelző zölden villog.
 8. Az elem alacsony feszültség esetén  PIROSAN villog. (elemcsere javasolt)

FONTOS! A csapdát csak kikapcsolt állapotban ürítse ki!

 • Karbantartás:
 •  Csak abban az esetben van szükség tisztításra ha a fém érintkező felülete elkoszolódik vagy idegen anyag van rajta.
 • Ebben az  esetben a  kikapcsolt “0” állapotban vegye ki a csapdából az elemeket, majd vegye le hátrafelé a csapda komplett felső részét.
 • A tisztítást meleg vízzel és puha sörtéjű kefével végezze.
 • Figyeljen rá, hogy a csapda legyen a tisztítás után száraz és ne kerüljön víz a csatlakozási pontokhoz, valamint az elektronikához.
 • A már száraz csapdára rakja vissza a leszedett egységet ütközésig és újra üzemképes.

Figyelem!

Zárt térben csak száraz , tiszta felületen használható. Ne használja nem szellőző helyen, gyúlékony gázok, folyadékok vagy éghető szilárd anyagok közelében. Ne használja istállókban vagy nedves poros helyeken. Nagyfeszültség: Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól! Csak száraz kézzel nyúljon a csapdához! NE érintse a fém érintkező felületeket bekapcsolt állapotban! Elektromágneses hullámok: Tartsa távol pacemakertől és más életfenntartó eszközöktől minimum 30cm távolságra. Baleset esetén forduljon orvoshoz. A figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása áramütést, tüzet vagy súlyos sérüléseket okozhatnak.

Cikkszám: PSERK Kategória: Címkék: , , ,