Kontaktragasztó Elevate Bonding Adhesive 19L/ minden felületre

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

Kifutott!

Optimális esetben 1L ragasztó 2m2 felületre elég. Befolyásoló tényező lehet a nagy meleg a gyorsabb párolgás miatt, illetve ha porózus felületre használjuk.

A Firestone Bonding Adhesive BA-2012 egy oldószer alapú kontaktragasztó, amelyet kifejezetten Firestone EPDM membránok jóváhagyott szigetelésekhez való ragasztására terveztek fa, fém, falazat és egyéb elfogadható aljzatok mellett. A fedés mértéke az aljzat simaságától és a felhordás módjától függ: Hengeres felhordás: 2,35 – 3m² tetőfelület (két oldalon)/liter SuperSpreader és permetező: 2,75 – 3,50 m² tetőfelület (két oldalon) / liter Egyes szigetelőfelületek egyenetlenebbek és porózusabbak, ezért alacsonyabb fedési arányt eredményeznek. A sima aljzatok kevésbé porózusak, ezért magasabb arányt eredményeznek. Nagyon porózus aljzatok (durva fa, betontömb) további réteg BA-2012 ragasztóanyagot igényelhetnek a megfelelő tapadás biztosításához. Ez úgy határozható meg, hogy egy kis darab membránt az aljzathoz ragasztunk, és ellenőrizzük annak kötési szilárdságát.

 Jellemzők:

Fizikailag kiváló öregedésállóság Kiváló tapadási szilárdság különböző felületeken Jó hő-, hideg- és vízállóság Műszakilag polikloroprén alapú Barnás színű Oldószerek toluol, aceton, hexán Szilárdanyag-tartalom (%) 23 (perc) Viszkozitás (cp) 2300-3000 Súly/gallon 3.2 Fajsúly ​​0,84 Lobbanáspont (ºC) <-17,7 Csomagolási egységek 5 gallonos tartály Felhasználhatósági időtartam 12 hónap, ha az eredeti tartályban 15°C és 25°C között tárolják. Miután kinyitotta, a ragasztót 48 órán belül fel kell használni. Gyúlékony. Nyílt lángtól és gyújtóforrástól távol tartandó. Ne dohányozzon a feldolgozás során. Csak jól szellőző helyen tárolja és dolgozza fel. Belélegezve irritációt okozhat. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést.