,

Halivadék-nevelés c. könyv

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

Elfogyott

3990 Ft
egységár: 4988 Ft /db

Elfogyott

Alcím:
Haszonhalaink szaporítása és ivadéknevelése

Szerzők:
Dr. Horváth László
Dr. Tamás Gizella

 

Ez az átdolgozott kiadás, az első kiadás nyomdokain haladva végigvezeti az olvasót a halszaporítás és tavi ivadéknevelés szakmai alapjain, érintve a legutóbbi évek fejlesztéseit is.
Magában foglalja mindazon természetszerű és mesterséges szaporítással kapcsolatos módszereket, folyamatokat, amelyek egy gyakorlati szakember számára nélkülözhetetlen információkat tartalmaznak. A könyv bemutatja a haltenyésztés folyamatát, betekintést nyújt a szaporodásbiológiai alapismeretekbe, de megismerkedhetünk a keltetőházakban történő halszaporítási technológiákkal is. Legfontosabb tenyésztett halfajunkról a pontyról szólunk bővebben, de a napjainkban gazdaságilag fontos halfajok, mint a compó, az amur, vagy a ragadozók közül pl. a csuka és a süllő is nagyon fontos szerepet kapnak.
Összefoglalva, ez egy szaporítási módszereket közérthető nyelven bemutató könyv, melyet minden halszerető embernek ajánlunk, különösen a kisfarmereknek, horgászvíz-kezelőknek, diákoknak és azoknak a szakmában dolgozó kezdő szakembereknek, akiknek alapismeretekre van szüksége.

 

128 oldal, kemény kötésben

ISBN 963 231 062 4

Cikkszám: km_halivadek-neveles Kategóriák: , Címkék: ,