HI 12302 HALO® vezeték nélküli pH mérő (általános célú, terepi)

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

Elfogyott

Az általános mérési célokra szolgáló HI 12302 vezeték nélküli pH mérő a pH-érték mérésére szolgál. A műanyag burkolattal (PEI) rendelkező elektród terepen végzett mérésekhez készült. A HALO® a világ első professzionális pH-elektródja, amely a Bluetooth® Smart technológiát (Bluetooth® 4.0) alkalmazza. A vezeték nélküli kapcsolat 10 méteres távolságig használható. A méréshez mindössze az elektród, egy okostelefon vagy táblagép és az azon futó ingyenes alkalmazás szükséges. Az elektród ilyen eszköz  nélkül, az edge®blue mérőműszer segítségével is használható.


Az Android operációs rendszert futtató okostelefon vagy táblagép segítségével használható ingyenes Hanna Lab App letölthető a Google Play App Store-ból.

 


Az iPad®, iPhone® vagy iPad® Touch segítségével használható ingyenes Hanna Lab App letölthető az Apple App Store-ból.

 

 


Kompatibilitás

Bluetooth 4.0 szabvánnyal kompatibilis Android 4.3 (vagy későbbi)
iPad® 3 vagy későbbi, iPhone® (4S vagy későbbi), iPod® Touch (5. generációs vagy későbbi)

Az elektród maximális oldatba merítési mélysége.

Figyelem!

A kalibrálás vagy mérés során ne merítse az oldatba az elektródot a maximális merítési mélységnél mélyebbre, mert az elektronikai modul nem vízálló. Nem üzemszerű használat esetén nem tudunk garanciát vállalni!

Az elektród 0,0 és 50,0 °C közötti hőmérséklet, illetve legfeljebb 80% (nem kondenzálódó) páratartalom mellett használható. Nem üzemszerű használat esetén nem tudunk garanciát vállalni!

Cikkszám: HI12302 Kategória: Címke: