HI 9146-04 Hordozható oldott oxigén mérő terepen végzett mérésekhez

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

Elfogyott

A cseppálló HI 9146 műszer az oldott oxigén (DO) koncentrációjának mérésére szolgál a víz és a szennyvíz esetében, de ideális választás lehet a haltenyésztő telepek és a borászok számára is. Az oldott oxigéntartalom két mérési tartományban is vizsgálható (tényleges koncentráció és százalékos tartalom)

A szondába épített hőmérséklet‐érzékelőnek köszönhetően biztosított a hőmérséklet mérése és a DO‐mérések hőmérséklet-kompenzálása, illetve az automatikus kétpontos kalibrálás. Lehetséges a mérések magasság‐ és sótartalom‐kompenzálása is. A pontosságról a kalibrálási adatok kezelésére szolgáló GLP (helyes laboratóriumi gyakorlat) funkció gondoskodik. A DO-mérő azt is jelzi, ha az elemek kezdenek lemerülni. A műszer 4 méter hosszú kábellel vásárolható meg.


A műszer borászati célokra is használható, mivel az oldott oxigéntartalom ismerete a borászok számára is fontos. A borban és a mustban található oldott oxigén fontos szerepet tölt be a borkészítés egyes szakaszaiban, mint például a lefejtés, a szűrés és az érlelés során, illetve a palackozás előtt. A borászati mérések sajátosságai szerint tervezett szonda kialakításának köszönhetően a borban található oldott oxigén mérése a borosüvegben is elvégezhető. A műszer tartozékai között megtalálható a méréshez szükséges valamennyi eszköz. A műszer alkalmazható mind a fehérbor, mind a vörösbor mérésére.

Cikkszám: HI9146-04 Kategória: Címke: