Hydor aktív szén tengervízhez 400g

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

6280 Ft
egységár: 16 Ft /g

Aktivált szén tengeri akváriumokhoz.

A Hydor aktivált szén a tengeri akváriumokhoz tökéletes szűrőanyag azok számára, akik gyorsan szeretnének megszabadulni az organikus maradványoktól és színektől anélkül, hogy befolyásolnák az akvárium kémiai értékeit. Nem bocsát ki foszfátokat, nehézfémeket vagy más, az élővilágra káros anyagokat.

A magas minőségű aktív szén, amit a tengeri akváriumokhoz leírt, átfogó megoldást kínál az akvárium karbantartásához. Íme a főbb jellemzők részletezve:

  1. Kiváló Adsorpciós Hatás: Az aktív szén hatékonyan szűri ki a víz különböző szennyezőanyagait.
  2. Kristálytiszta és Szagtalan Víz: Biztosítja, hogy az akváriumi víz tiszta és kellemetlen szagoktól mentes maradjon.
  3. Gyors Helyreállítás: Gyorsan visszaállítja a víz tisztaságát és átláthatóságát, így az akvárium olyan lesz, mint újkorában.
  4. Átfogó Szűrés: Hatékonyan távolítja el a színezékeket, gyógyszer-maradványokat, mikroszkopikus algákat és bármilyen szagot árasztó anyagokat. Ez különösen hasznos, ha gyógyszerezni kell a halakat, vagy nemrég új dekorációkat adott az akváriumhoz, amelyek festéket engedhetnek a vízbe.
  5. Toxinok Eltávolítása: Az aktív szén semlegesíti a toxinokat és csípő (urtikáló) anyagokat, ami különösen hasznos lehet a koralltartalmú akváriumokban.
  6. Hatékony Vízáramlás: A mikroperforált hüvely biztosítja, hogy a víz hatékonyan áramoljon az aktív szénen keresztül, anélkül, hogy megváltoztatná annak eredeti geometriáját.
  7. Kémiai Stabilitás: Nem zavarja az akvárium kémiai egyensúlyát, így biztonságos választás az érzékeny ökoszisztémák számára.
  8. Alacsony Hamutartalom: A hamutartalom alacsony, így nem zavarja az akváriumi élővilágot.
  9. Szűrőzsák Inkluzív: A termék egy szűrőzsákkal is rendelkezik, ami a használatot megkönnyíti.
  10. 400 Grammos Kiszerelés: A termék 400 grammos kiszerelésben kapható, a frissességmegőrző zacskók pedig garantálják a termék tulajdonságainak megőrzését
Cikkszám: HYDORD02200 Kategória: Címkék: ,