Iszapmentesítés kedvező áron – AquaStab+Schlixx (480Ft/m3)

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Iszapmentesítés két kiváló termék együttes erejével:
Söll AquaStab Superkalk
Söll SchlixX

Összehasonlít

Kifutott!

480 Ft
egységár: 480 Ft /m3

Kifutott!

Kétfázisú iszapmentesítés tavasszal és ősszel!

Az alábbi két termékből elküldjük Önnek az iszapmentesítéshez szükséges mennyiséget, amivel a lekezelt tavának iszapját 4-6 hét alatt teljesen megszünteti! 🙂

Miért veszélyes az iszapréteg a tavunkban és miért szükséges az iszapmentesítés időről időre?

A legfőbb ok, hogy a felhalmozódott iszaptól keletkező gázok jég alá rekedése a halaink pusztulását okozhatják. 🙁

Idővel sajnos minden kerti tóban képződik iszap: vízinövényeink elpusztult részei, a belehullott falevelek, egyéb szerves szennyeződés rakódik le a tófenékre, ahol később eliszaposodik. Ezek a korhadási folyamatok  a víz zavarosodását, kellemetlen szagát okozhatják, illetve csökkentik a vízben lévő oldott oxigén mennyiségét. Ilyenkor feltétlenül gondolnunk kell az iszapmentesítésre.

Önnek csak a kerti tava nagyságát kell meghatároznia

Egy kiváló kétfázisú kezelést javaslunk Önnek kedvező áron. Nem kell felesleges mennyiséget vásárolnia és bajlódni a megmaradt kiszereléssel, mert a Koi Mánia az Ön tavának mérete szerint pontosan kimért mennyiséget állítja össze.

Mit találok a csomagban, ha megrendelem az iszapmentesítő csomagot?

iszapmentesítőÍgy csomagoljuk, ha Ön például egy 4 m3-es tóhoz rendel a Koi Mániától kétfázisú iszapmentesítőt. A csomagokon jelöljük, hogy melyik szert kell első nap beszórnia és melyiket a második napon. Semmi más teendője nincs, csak kinyitja a megfelelő tasakot és a vízbe szórja.

A termékhez részletes leírást mellékelünk és webáruházunkban csomagküldéssel is megrendelheti a tavára szabott csomagot.

Söll AquaStab Superkalk
Söll AquaStab Superkalk iszapfaló

1. nap alkalmazza a Söll Aquastab Superkalk-ot ( 100 gr/m)

Az Aquastab Superkalk alkalmazásával biztosíthatjuk a kerti tó vízének optimális beállítását, halaink számára a legkedvezőbb  életkörülmények kialakítását, elősegítjük a Peridox illetve a Schlixx hatékonyságát.

 

2. nap Söll Schlixx  ( 100gr/m3 )

A Söll Schlixx a világon a legerősebb foszfátmegkötő.

Söll Schlixx iszapmentesítés
Söll Schlixx foszfátmegkötő

Az algák fő táplálékát jelentő foszfátok megkötésével megakadályozza az algaképződést, így az algák nagymértékű elszaporodását is. Megköti a vízben előforduló nehézfémeket és a halakra veszélyes egyéb anyagokat.

 

Fontos: a rendelés leadásakor kérjük az “Üzenet a Koi Mánia csapatának” mezőbe írja be kerti tavának űrtartalmát m3-ben és annyi db terméket rendeljen, ahány m3-es a tava. Tehát egy 10 m3-es tóba 10 db-ot rendeljen ebből a termékből. A megadott adat alapján tudjuk összeállítani a szükséges csomagot és meghatározni a pontos vételárat.

Jelen termékár csupán egy m3-re vetített egységár!

A két terméket igény szerint nagyobb, 1 kg-os kiszerelésben is megvásárolhatja:

Söll AquaStab SuperkalkSöll SchlixX