,

Jos Aben – The Secrets of Koi Unravelled (angol nyelvű kois könyv)

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

14990 Ft
egységár: 14990 Ft /db

Jos Aben, aki Európa első számú tenyésztője, és világszinten is elismert koi tenyésztő, könyvében elárulja, amit más tenyésztő nem akar neked elmondani, például hogyan lehet meglátni egy kis koi lehetőségeit és minőségét, és hogyan lehet azonosítani a rossz minőségű koikat.

Megtanulhatod hogyan ismerd fel a minőségi koit, megértheted hogy a test formája milyen indikátora lehet a koi fejlődésének. Részleteket árul el a fej megfelelő alakjáról, a fukurinról, valamint a koi színeiről. Azt is meg fogod érteni, hogy miért jelenhet meg vagy tűnhet el a sumi. Aben megosztja a koi nevelésének titkait is, beleértve a megfelelő étrendet, etetést, hőmérsékletet és tenyésztési tippeket.

“Amikor megírtam a könyvet, arra gondoltam, hogy nem lehet olyan, mint bármely más könyv a koiról” – mondja Aben. „Azt akartam, hogy sok új és hasznos információt tartalmazzon. Azt is szerettem volna, hogy a könyv könnyen olvasható legyen mindenki számára érthető szinten.

A könyvben részletes információkat talál a tenyésztésről és a szelekcióról is, figyelembe véve az uszonyok alakját, hosszát és elhelyezkedését. Olvassa el a rejtett deformitásokról, a genetikai öröklődésről, valamint a színek fontosságáról a koi különböző részein. Ismerd meg a nevelőtavakat és a beltéri tartást, valamint a sumi és a motogoro jelentését.

Olvassa el a tejes és ikrás koi közötti különbségeket, beleértve a növekedési és étkezési viselkedésüket, a testformákat és a shiroji minőségét.

Ez nem egy könyv arról, hogy milyen szép lehet egy koi. Ehelyett arról van szó, hogyan lehet a koi minden aspektusában látni és felismerni a minőséget. Remélhetőleg ez segít kiválasztani és hosszú éveken át élvezni az Ön számára megfelelő koi-t.

Cikkszám: JOS_KOIKONYV_ANGOL Kategóriák: , Címkék: , ,