Kesztyű neoprén Oase M 8-as méret

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Ne felejtse el felvenni a kesztyűit, hogy védve legyél a szennyeződésektől, és a sérülésektől.

A megfelelő méret kiválasztásához a képek között talál egy táblázatot.

Összehasonlít

6780 Ft
egységár: 67800 Ft /kg

A hidegben sem lehet gond az Oase kerti kesztyűjében dolgozni, neoprén anyag védi a kezüket a hideg ellen és az erősebb növényzet okozta sérülésektől.

Kiváló választás a tó körüli, és a kerti munkák során.

Kesztyű használata a kert takarításhoz mindig jó ötlet.

Kert és tó takarításra felkészülve!

Kerti kesztyűk azért nagyon hasznosak, mert védelmet nyújtanak a kezeidnek, amikor különböző kertmunkákat végzel. Itt van néhány dolog, amiért érdemes kerti kesztyűt viselni:

  1. Véd a sérülésektől: A kerti munkák során könnyen megsérülhetnek a kezeid. A kesztyűk megvédenek a karmolásoktól, szúrásoktól és vágásoktól. Így sokkal biztonságosabb a munka.
  2. Véd a szennyeződésektől: Kerti munka közben gyakran érintkezel a földdel, növényi maradványokkal és különböző szennyeződésekkel. A kesztyűk megakadályozzák, hogy a kezeid koszosak és piszkosak legyenek.
  3. Jobb fogás: A gumírozott vagy texturált tenyérrel ellátott kesztyűk segítenek jobban tartani a különböző eszközöket, például gereblyét vagy kapa.
  4. Védelem vegyszerek ellen: Ha vegyszereket használsz a növények védelmére vagy a gyomirtáshoz, a kesztyűk megakadályozzák, hogy a bőröd közvetlenül érintkezzen ezekkel a kémiai anyagokkal.
  5. Hővédelem: Kerti kesztyűk nyújtanak védelmet a forró vagy hideg időjárási viszonyok között is, így kényelmesen dolgozhatsz az év minden szakában.

Összességében a kerti kesztyűk fontosak a kézvédelem szempontjából, és hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyabban és biztonságosabban végezd el a kerti munkákat.

Ne felejtsen el választani olyan kesztyűt, amely megfelel a kerti tevékenységeid típusának és az igényeidnek, a megfelelő méretben.

Tapasztalatunk hogy az őszi vízben végzett munkák során pár perc alatt annyira kihűl a kezünk, hogy szúró fájdalommal jár, így ezzel a kesztyűvel kényelmesen hosszabb ideig tudjuk elvégezni a tó körüli munkálatokat.

A kesztyű anyaga:  2mm vastag hőszigetelő neoprén

 

Tömeg 0,1 kg
Méretek 200 × 100 × 50 mm