,

Koi táp, prémium, úszó Coppens “Number 1” Top 6mm 15kg

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

úszó omega-3 zsírsav prebiotikum montmorillonit (ásvány) színfokozó rovarliszttel

Összehasonlít

Elfogyott

  • Magas fehérje szint és alacsony szennyezés
  • Asztaxantin és spirulinát tartalmaz
  • Prebiotikus rostot tartalmaz
  • Szerves savakkal és búzacsírával
  • BIO-MOS® (mannán-oligoszacharid)
  • Rovarliszttel ízesítve

Alkalmazás:
A “Number 1” Top Koi táp egy professzionális koi táp. A fehérje / zsír aránya kiegyensúlyozott így biztosítja a maximális növekedést és egyidejűleg tökéletes formában tartja a koikat.
BIO-MOS®-t tartalmaz annak érdekében, hogy megtartsa a koi kiváló egészségi állapotát. Ez különösen fontos a show minőségű koik számára ahogy egyre idősödnek. Búzacsírát is adtunk hozzá, hogy még több E vitamint tartalmazzon. Továbbá asztaxantint és spirulinát tartalmaz, hogy szebb színe legyen a koinak. Prebiotikummal is megerősítettük. 15 °C vízhőmérséklet felett javasolt.

Kimért termék, aromatartó csomagolásban.

 

Összetétel
Fehérje 49%
Zsír 8%
Nyersrost 1,3%
Hamu 10,2%
Vitaminok
Vitamin A (IE/kg) 12.000

 

Halaink méretétől és a vízhőmérséklettől függően napi 2-4 alkalommal etessünk. Ne adjunk több tápot, mint amit 5 percen belül elfogyasztanak. Túletetés esetén távolítsuk el az el nem fogyasztott tápot a vízből. 10 ºC alatt a koik emésztése lelassul, ilyenkor hagyjuk abba az etetést.

A tápanyagok és vitaminok értékei a termék webshopra rögzítésének idejéből származnak. Ezek az értékek az összetevők természetességéből adódóan változhatnak. A receptváltoztatás jogát az Alltech Coppens B.V. fenntartja. A pontos értékeket a címkén találják.