Komplex tókezelés Söll

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

A rendeléskor a mennyiséghez írja be, hogy hány m3-es a kerti tava! A beszóráskor zavaros lesz a tó vize, majd pár nap alatt szépen letisztul, ahogy a kinagyítható képeken is látható. A szerek alkalmazását alul, a részletes leírásban ismertetjük!

Összehasonlít

Kifutott!

Komplex tókezelő csomag
Komplex tókezelő csomag

Az ár m3-ként értendő, kimért termék. Az alábbi termékekből elküldjük Önnek a komplex tókezeléshez szükséges mennyiséget. Tartalmazza a vízbeállítást, az algairtást, a tó és a halak tavaszi fertőtlenítését és az iszapfalót is. Az indító baktérium plusz költséget jelent, ezt a csomag nem tartalmazza! Nem kell felesleges mennyiséget vásárolnia és bajlódni a megmaradt kiszereléssel, mert a Koi Mánia az Ön tavának mérete szerint pontosan kimért mennyiséget állítja össze a komplex tókezeléshez!

Így csomagoljuk, ha Ön például egy 3 m3-es tóhoz rendel a Koi Mániától komplex tókezeléshez szükséges szereket. A csomagokon jelöljük, hogy melyik szert kell első nap beszórnia és melyiket a harmadik napon és így tovább. Semmi más teendője nincs, csak kinyitja a megfelelő tasakot és a vízbe szórja.

Komplex tókezeléshez alkalmazási útmutató

1. nap: Söll Aquastab Superkalk 100gr/m3

Algamentesítés Söll Aquastab
Söll Aquastab Superkalk

Az Aquastab Superkalk alkalmazásával biztosíthatjuk a kerti tó vízének optimális beállítását, halaink számára a legkedvezőbb életkörülmények kialakítását, elősegítjük a Peridox, ill. a schlixx hatékonyságát. Az Aquastab® Superkalk elősegíti a halak táplálkozásában és a víz tisztaságában fontos apró algaevő organizmusok (vízibolha, kerekesférgek) elszaporodását.
Alkalmazás módja: A terméket a tó teljes felületén egyenletesen szétszórva kell alkalmazni, de előzőleg nem kell vízben feloldani! Kívánatos, hogy a használata után a víz rövid ideig zavarossá váljon. A szűrő és az egyéb berendezések tovább működhetnek.

3. nap: Söll Peridox 50gr/m3

Söll Peridox
Söll Peridox

A Peridox® por alakú biocid termék, amely a tavakban élő paraziták és algák tömeges kifejlődésének és elszaporodásának megelőzésére lett kifejlesztve. A halparaziták olyan élősködő organizmusok, melyek gyengítik a halak ellenálló képességét és hajlamosítják őket más, baktériumos, vírusos, vagy gombás eredetű megbetegedésekre Alkalmazás fonalalgák esetén: A Peridox® közvetlen érintkezés során fejti ki hatását. A szer roncsolja a fonalalgák sejtszerkezetét, az organizmusok 24 órán belül teljesen lebomlanak. Már néhány perc elteltével látható, amint az algák felbomlanak és a víz felszínére emelkednek, ahonnan hálóval könnyűszerrel eltávolíthatóak. Nyáron fellépő oxigén hiány esetén a Söll Peridox anyaggal közvetlenül a tó vízét kell beszórni. A benne található aktív oxigén a vízzel reakcióba lépve azonnal növeli az oldott oxigén mennyiségét.
Alkalmazás módja: A terméket a tó felületén síkszerű beszórással kell alkalmazni, de előzőleg nem kell vízben feloldani!

Algamentesítés - Söll Schlixx
Söll Schlixx

5. nap: Söll Schlixx 50gr/m3

A Söll Schlixx a világon a legerősebb foszfátmegkötő. Az algák fő táplálékát jelentő foszfátok megkötésével megakadályozza az algaképződést, az algák nagymértékű elszaporodását. Megköti a vízben előforduló nehézfémeket és a halakra veszélyes egyéb anyagokat. Idővel minden kerti tóban képződik iszap: vízinövényeink elpusztult részei, a belehullott falevelek, egyéb szerves szennyeződés rakódik le a tófenékre, ahol eliszaposodik. Ez a korhadási folyamatok a víz zavarosodását, kellemetlen szagát okozhatja, illetve csökkenti a vízben lévő oldott oxigén mennyiségét.
Alkalmazás módja: A terméket a tó felületén síkszerű beszórással kell alkalmazni, de előzőleg nem kell vízben feloldani!

7. nap: indító baktérium alkalmazása a szűrőben, ill. a tóban.

Ezeket a kezelési folyamatokat megelőzés képen évente 2x ajánlatos elvégezni. Tavasszal különösen ajánlott, mert ahogyan melegszik a víz (stabilan 14C feletti víz hőmérséklet felett), úgy jönnek elő a paraziták, jelennek meg a betegségek és a telelés során legyengült halak nem mindig képesek megküzdeni ezekkel. Baktériumot a csomag nem tartalmaz!

Így rendeljen komplex tókezelést:

A rendelés leadásakor kérjük a rendelt mennyiséghez írja be kerti tavának űrtartalmát m3-ben és annyi db terméket rendeljen, ahány m3-es a tava. Tehát egy 10 m3-es tóba 10 db-ot rendeljen ebből a termékből. A megadott adat alapján tudjuk összeállítani a szükséges csomagot és meghatározni a pontos vételárat.

–> LETÖLTHETŐ  KOMPLEX TÓKEZELÉS TÁJÉKOZTATÓ

Jelen termékár csupán egy m3-re vetített egységár!

A termékeket igény szerint nagyobb, 1 kg-os kiszerelésben is megvásárolhatja:

Söll AquaStab Superkalk – Söll SchlixX  – Söll Peridox – Baktériumok

Cikkszám: 34501 Kategória: Címkék: ,