Macska távoltartó tüske Anti-Cat 4,5m metálszürke

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

Kifutott!

4900 Ft
egységár: 4900 Ft /db

Kifutott!

A távoltartó tüske használata:
A termék célja, hogy kellemetlen érzést okozzon, de ne legyen veszélybe az állat. A macskák érzékenysége  a tüskékkel szemben a fajtától, életkortól és tapasztalattól függ. Ellenőrizze, hogy a tüskék balesetmentesen min. 160cm magasságban legyenek felszerelve, hogy a macskáknak fel kelljen ugrani a védeni kívánt területre. El kell távolítani minden olyan tárgyat a tüskével védett területről , amiről a macska segítséget kapna. Felhívjuk figyelmét, hogy a kihelyezéséhez megfelelő illeszkedést kell biztosítani a felszerelt felületen.

Fontos! A védeni kívánt területet teljesen  le kell fedni a tüskével, ne hagyjon ki felületeket.

FIGYELEM! A tüskéket gondosan és figyelmesen helyezze ki a védeni kívánt területre, figyeljen oda , hogy másokat ne veszélyeztessen, és ne okozzon sérülést senkiben.
Gyermekek esetében különös körültekintéssel járjon el a helyes magasság megválasztásánál!

A tüskékkel védett területet a mellékelt figyelemfelhívó, piktogrammal ellátott figyelmeztető táblával kell ellátni. 10db tüskés csík vagyis 4,5m / 1 figyelmeztető tábla. (tartozéka)

Telepítés: A tüskéket elhelyezheti kerítés tetejére, falsíkok kiugró felületeire, klíma kültéri egységre, pergola tetejére, stb…
Telepítésnél használjon védőkesztyűt!

Rögzítése: A tüskéket rögzítheti az erre kialakított furatokon keresztül csavarral vagy ragasztással. (nem tartozéka). Javasolt mind a két mód esetében a teljes felületen történő rögzítés a hőtágulásból adódó felhajlás elkerülése miatt. Ragasztásnál zsír- és portalanítsa a tüske illetve a fogadó felületet.
Termékadatok:
Anyaga: UV-stabilizált Polipropilén
Hosszúság x Szélesség x Magasság: 450mm x 45mm x 17mm.
A tüskés csík hosszában három csíkra osztható.

Cikkszám: 2008 Kategória: Címkék: , , ,