, ,

Vízbeállító és baktérium Oase AquaActiv DuoBoost 2 cm 2,5 l

Oase
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

2 fázisú termék a hatékony vízminőség optimalizálásért

Összehasonlít

24790 Ft
egységár: 24790 Ft /db

Oase AquaActiv DuoBoost – 2 fázisú hatásmechanizmus az egészséges biológiai egyensúlyhoz

A DuoBoost a tóbiológia optimális támogatása két fázisban. Az önoldódó adalék 1-es fázisban rendkívül aktív enzimet és bakteriális gélt tartalmaz, amely elősegíti a szerves szennyeződések, ammónium és nitrit lebontását. A 2. fázisban egy önoldódó labda látja el a tavat fontos nyomelemekkel, koszubsztrátumokkal, ásványi anyagokkal és értékes adalékanyagokkal – ez az alapja a tiszta, egészséges tóvíznek. A DuoBoost évente többször is használható, óriási mértékben javítja a víz minőségét és hatékonyan csökkenti az iszapképződést.

A DuoBoost azon kertbarátok számára lett kifejlesztve, akik természetes módon szeretnék tisztán tartani kerti tavuk vízét: az innovatív baktérium gél és az optimálisan kiválasztott ásványi anyagok együttes hatásával gyorsan, és egyszerűen aktiválják tavunkban a természetes tóbiológiát.

Két egymást kiegészítő hatásmechanizmus:

 1. baktérium gél:
  – gél állagú folyadék, ami enzimeket és baktériumokat tartalmaz
  – hatékonyan segíti a vízben a nitrogén körforgást, ezáltal csökkenti a nitrit, nitrát és ammónia szintet, és elősegíti a szerves szennyeződések bomlását
  – aktiválja a szűrőbaktériumokat
 2. ásványi anyagok:
  – fontos nyomelemeket, szubsztrátumokat, ásványi anyagokat és egyéb értékes anyagokat tartalmaz, melyek egy mesterséges kerti tóba nehezen kerülnének bele természetes módon
  – 2cm átmérőjű golyók formájában
  – a golyók idővel teljesen feloldódnak

Egyszerű használat

A 2500 ml-es kiszerelés 90 m³-es tó biológiai egyensúlyának beállításához elegendő.

A gélt és a golyókat közvetlenül a tóba, vagy a szűrőbe helyezhetjük. Az AquaActiv DuoBoost igény szerint évente többször is alkalmazható.
Ha halakat is tartunk, akkor érdemes a golyókat a mellékelt hálós zsákba tenni, amit aztán a tóba, vagy közvetlenül a szűrőbe helyezhetünk.
göngyöleg méret 2,5 l
Ball diameter cm 2
legnagyobb tóméret m3 90,0
Tömeg 3 kg
Méretek 150 × 210 × 210 mm
Gyártó