Akció!

Befagyásgátló Oase IceFree Thermo 200

21990 Ft 19900 Ft
21990 Ft19900 Ft /db

Leírás

Léktartó Ice Free Thermo 200

Jégmentesítő
Oase jégmentesítés ás tófűtés

Kiváló minőségű léktartó. Használatával biztosítjuk a kerti tó megfelelő lélegzését, a gázokat kiengedve a jég alól, biztosítva oxigén áramlását. A készülék egy nikecel alapú csónak formájú úszó alkalmatosság tartja a víz felszínén.  Nagyon fontos, hogy télen kerülni kell a tavon a teljes jégpáncél kialakulását. A fagyvédelem ezzel a készülékkel mínusz 20 C°-ig garantált!

Így működik a léktartó

Nincs folyamatos felügyeleti igénye a készülékünknek, mert csak akkor használ áramot és akkor kapcsol be, ha erre szükség van.

Az aktív fűtőelem használatával a kialakult hőmérsékleti zónákat nem kavarjuk össze így telelő halaink védve vannak a hőmérsékleti károsodástól. A hangtalan működés is biztosítja a stressz mentes telelését halainknak.

Kisebb és sekélyebb tavak hőmérsékletét is növelhetjük a kritikus időszakokban ezzel a kiváló eszközzel!

Miért veszélyes a halainkra nézve a zárt jégburok télen?

Léktartó Icefree 200Az elhalt növényi részek és az iszap lebomlásakor a vízi állatokra és a tavi növényekre káros rothadási gázok keletkeznek. A zárt jégburok megakadályozza a rothadási gázok távozását. Ezenkívül nem történik oxigéncsere, ezért halaink gázmérgezésben és oxigénhiányban gyorsan elpusztulhatnak.

A jégmentesítő IceFree Thermo 200 megakadályozza a kerti tó teljes befagyását. A jégmentes felület méretét a készülék teljesítménye és környezeti hőmérséklet határozza meg. A felület mérete független a tó méretétől.

A készülék kivitelei:
Icefree Thermo 200: A készülék folyamatosan fűt, nincs hőkapcsolós vezérlés.
Icefree Thermo 330: Az integrált hőkapcsoló önállóan bekapcsolja a készüléket a fagypont elérésekor, majd a fagypont elhagyásakor újból kikapcsolja.Energiatakarékos megoldás! – > Megnézem a Icefree Thermo 330-as modelt

Tulajdonságok:

  • Megbízható működés -20 °C-os hőmérsékletig
  • A víz lokálisan korlátozott felmelegedése és a zajmentes működés nem zavarja a tó lakóinak természetes életritmusát és nem tartalmaz mozgó alkatrészeket
  • A mélyebb vízrétegek nem hűlnek ki, sekélyvizű, kis tavaknál is eredményesen használható.
  • A hálózati csatlakozóvezeték hossza 10 m
  • 10 méter hosszú gumírozott villamos tápkábel
  • Villamos fogyasztás: IceFree Thermo 200 – 200 watt
  • Az úszóház anyaga: grafit színű Float polisztirolból készült

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Befagyásgátló Oase IceFree Thermo 200” értékelése elsőként