Szúnyogcsapda elektromos Thermacell Amplecta AMT 100

43 890 Ft
43 890 Ft /db

1500 m2 lefedettség

Leírás

Thermacell Amplecta AMT 100 elektromos szúnyogcsapda. Az Amplecta szúnyog csapda folyamatos üzemeltetés mellett 1500 m2 területen kb 80%-kal csökkenti a szúnyogok mennyiségét. Amikor a rovarok közel kerülnek a csapdához, az erős vákuum beszívja őket egy sűrű szövésű gyűjtő tárolóba. A megfogott szúnyogok kiszáradnak és elpusztulnak pár órán belül. Csak ki kell üríteni a tárolót amikor tele van. Ajánljuk, hogy használja a Rapid Action csalogató anyagot (egy mintát tartalmaz a csomag!). Ez a csalogatószer vetekszik az emberi test által kibocsátott szagokkal és 4-szeresére növeli a rovarok megfogásának az arányát. A Dragonfly csalogató kb. 4 hétig tart ki, utántöltő patron üzletünkben rendelhető. Az Amplecta szúnyog csapda 6 különböző módszert használ a szúnyogok odavonzásához: szén-dioxid (kilégzés), nedv (kilégzés), hő (kilégzés és a bőr hőmérséklete), Dragonfly csalogató (veríték), UV-lámpa (vizuális, hangolt frekvencia szúnyogoknak),  fekete szín (vizuális).

Az Amplecta szúnyogirtó csapda elhelyezése:

  1. Határozza meg a helyet: a szúnyoglárvák vizes területen fejlődnek ki mint például folyó, láp, mocsár, erdős területek és kertek.
  2. Helyezze a csapdát a szúnyogok kifejlődési helye és a megvédeni kívánt terület közé.
  3. Olyan messze az emberektől és olyan közel a szúnyogokhoz amennyire lehet.
  4. Helyezze a csapdát esőtől és erős széltől védett helyre.
  5. Helyezze a csapdát nagyobb részben árnyékos helyre. (Fontos, hogy ne érje közvetlen napfény!)
  6. Tegye közel a földhöz, ne magasabbra mint 40-60 cm.

A csapdát használhatja bent is, de ez esetben erősen ajánlott a Rapid Action csalogató mellőzése, mert az bevonzza a szúnyogokat a kinti területről!

Érdekelhetnek még…