Guppy haltáp Sera Guppy Gran 250 ml

Sera
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

A sera Guppy Gran speciális takarmány növényevők részére mint a guppi és más kis halak.

Összehasonlít

6090 Ft
egységár: 24 Ft /ml

Lassan süllyedő puha szemcsékből álló vegetáriánus étel

A sera Guppy Gran Nature egy finoman előállított lágy granulátumból álló, színezékek és tartósítószerek nélkül készült vegetáriánus eledel minden olyan növényevő hal számára, amely főleg a víz középső rétegeiben táplálkozik, mint például a guppi.

A gondosan válogatott összetevők, mint például a 4% természetes spirulina, támogatják az egészséges emésztést és élénkítik.

Könnyen emészthető, energiában gazdag összetétele optimálisan kielégíti a guppik és más különösen aktív halak igényeit. A puha, finom szemcsék csak lassan süllyednek és válnak simává a vízben, de nagyon jól megtartják alakjukat és nem befolyásolják a víz minőségét.

Természetes díszhal eleség.

Ez a termék a “sera Nature” termékcsaládba tartozik, amely nem igényel semmilyen színezéket és tartósítószert. A változatos, természetközeli alapanyagokból álló étrend a legjobb védelem a hiányosságok ellen, támogatja a halak egészségét, elevenségét. A Nature tápláléktípusok ezért olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a Spirulina, a Krill vagy a katonalégylárvákból (Hermetia) származó fenntartható rovarliszt. A csomagolás elején található pecsétek kiemelik ezeket az összetevőket és mennyiségüket az élelmiszerben.

Etetési ajánlás Naponta egyszer vagy kétszer etessen, csak annyit, amennyit az állatok rövid időn belül felvesznek.

Analitikai összetevők Nyersfehérje 44,4%, Nyerszsír 8,2%, Nyersrost 4,6%, Nedvesség 5,1%, Nyershamu 4,5%.

Kiegészítések Vitaminok és provitaminok: Vit. 37 000 NE/kg, Vit. D3 1800 NE/kg, Vit. E (D, L-α-tokoferil-acetát) 120 mg/kg, Vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, Vit. C estab. (L-aszkorbil-monofoszfát) 550 mg/kg.

Cikkszám: SERA-711 Kategória: Címkék: , , , ,