Aranyhaltáp színélénkítővel Sera Pond Color Sticks Nature 3.800 ml (600g)

Sera
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

A sera pond color sticks granulátum növeli minden arany- és hidegvízi halak színpompáját az akváriumban, valamint a kerti tóban.

Összehasonlít

4930 Ft
egységár: Ft /ml

A Sera Pond Color Sticks Nature egy olyan eledel, amely gondosan előállított granulátumokból készül, színezék és tartósítószerek nélkül a tavi halak számára.

Az olyan értékes összetevők, mint a krill (4%), amely nagyon gazdag természetes karotinoidokban, elősegítik az optimális színkifejezést és a színek tisztaságát.

A kiegyensúlyozott, könnyen emészthető recept sok omega zsírsavval, vitaminokkal, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal támogatja az egészséges fejlődést, az

immunrendszert és a vitalitást.

Búzacsíra és spirulina valamint a kímélő feldolgozás teszik a sera pond color sticks terméket különösen jól emészthetővé.

Természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok javítják a halak közérzetét és segítik a természetes ellenálló képességüket.

Egész éves, teljes értékű takarmányozásra alkalmas.

A lebegő, rendkívül mérettartó botok nem terhelik a vizet.

Kicsi tavi halak, mint az aranyhalak, számára javasoljuk a sera goldy, sera goldy royal és sera goldy color táplálékokkal felváltva történő etetést.

Természetes táplálék tavi halak számára.

Ez a termék a “Sera Nature” termékcsalád része, mely nem tartalmaz semmilyen színezéket és tartósítószert.

A különböző típusú élelmiszerek színe a természetes összetevőknek köszönhető.

A változatos, természetes alapanyagokból álló étrend a legjobb védekezés a hiánytünetek ellen és minden évszakban támogatja a halak egészségét és vitalitását, ezért a

Nature élelmiszer természetes összetevőket tartalmaz, mint például a spirulina, krill vagy a katonalégy lárváiból származó, fenntartható rovarliszt (Hermetia).

A csomagolás elején található pecsétek ott tüntesse fel ezeket az összetevőket és arányukat az élelmiszerben.