Koi és aranyhal eleség Sera Pond Sticks Energy Plus 40 liter / 5 kg

Sera
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Úszó  pellet formájában minden tavi hal számára, teljesen természetes összetevőkkel, búzacsíra lárvákból, rovarokból és növényi anyagokból.

Összehasonlít

18370 Ft
egységár: 3674 Ft /kg

A Sera Pond Sticks ideális energiaforrás 17 °C feletti vízhőmérséklet esetén.

A meleg évszakban a halak növekedése és anyagcseréje különösen magas, így a tavi halaknak nagyobb mennyiségű könnyen emészthető tápanyagra van szüksége.

A Sera Pond Sticks Energy Plus ilyenkor tökéletes táplálék-kiegészítő, ideálisan kiegészíti a természetben előforduló táplálékot (beleértve a rovarlárvákat és a növényi anyagokat is).

Az energiapellet értékes búzacsírával van dúsítva.

A Sera Energy Sticks segíti értékes tóhalai egészséges és mozgékony növekedését.

A vízálló pellet a víz felszínén lebeg, így nem szennyezi a tó vizét.

Ezenkívül a Sera pond Sticks Energy Plus-t 17°C feletti vízhőmérsékletű vízzel etesse, és csak annyit, amennyit díszhalai rövid időn belül megehetnek.

Tipp: Időnként etethet más fajtákat is, mint például: Sera Pond Color Sticks, sera Pond Mix Royal vagy sera Goldy Color Spirulina, hogy optimálisan elősegítse a színfejlődést és az egészséges növekedést.

Etesse tavi halait Sera haleledel 17 °C-os vízhőmérsékletű vízből, és csak annyit, amennyit a hal rövid időn belül el tud fogyasztani.

Összetétel: búzaliszt, kukoricakeményítő, halliszt, halzsír, búzacsíra, sörélesztő, gyógynövények, lucerna, csalán, kagylóliszt, tengeri algák, fokhagyma, petrezselyem, paprika, spenót, spirulina, karotin

Analitikai összetétel: Fehérjék 27,3%, zsiradék 6%, rost 4%, nedvesség 5,1%, hamu 2,1%

Adalék anyagokat vitaminokat tartalmaz.

Cikkszám: SERA-7198 Kategória: Címkék: , , , , , ,