Tavi, akváriumi só esco Pond salt 10 kg

2490 Ft
249 Ft /kg

  • 10 kg-os kiszerelés
  • bizonyított minőség
  • adalékanyag mentes
  • különösen alkalmas koik számára

Leírás

Tavi só

Tiszta, természetes kősó tavi és akváriumi felhasználásra

 

Alkalmazási terület

Az esco tavi só egy nagy minőségű, nagy tisztaságú kősó speciális szemcsemérettel, ami különösen alkalmas édesvizekbe, dísztavakhoz, és akváriumokba.

Termék

Az esco ezt a különleges kősót az édesvízi díszhalaknak szánja, például koiknak. Szakértők segítségével fejlesztettük ki ezt a terméket.

Termékminőség

Az esco tavi só egy bányászott termék, ami körülbelül 200 millió éve formálódott a Zechstein tengerben. A 99%-os magas nátrium-klorid tartalom és a tiszta fehér szín teszi az esco tavi sót elsőosztályú termékké.

Használat

Vízben feloldva különböző koncentrációkban más és más célra használhatjuk. Adott koncentrációban segít a halaknak csökkenteni a stresszt, például hosszú szállítás után, vagy ha új tóba költöztek. Egy bizonyos sókoncentráció segít a belassult halak aktivitását növelni. Ezenkívül stimulálja a halak nyálkahártya képződését, így segít megakadályozni a betegségeket. Hatékony védelmet ad paraziták ellen. Az esco só segít csökkenteni az algák növekedését a vízben.
Először oldjuk fel a sót, amit ezután lassan, fokozatosan adagoljunk a tó, vagy az akvárium vízébe. Kerüljük a hirtelen nagy sókoncentráció emelést. Alkalmazása előtt forduljunk szakemberhez.