Tószivattyú Jebao ZLP-70000

   Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

A Jebao ZLP szivattyúk nagy teljesítményű nagy teljesítményű szivattyúk, amelyek megbízhatóak és gazdaságosak. Sokféle helyen használhatók, a szűrőrendszertől a dísztóig.

Összehasonlít

Külső raktáron (2-5 munkanap)

123210 Ft
egységár: 30803 Ft /kg

Külső raktáron (2-5 munkanap)

Termékleírás:

A Jebao ZLP szivattyúk nagy teljesítményű nagy teljesítményű szivattyúk, amelyek megbízhatóak és gazdaságosak.

Sokféle helyen használhatók, a szűrőrendszertől a dísztóig.

A Jebao ZLP szivattyú jó védelmet nyújt a szennyeződés részecskék, lehullott levelek és egyéb törmelék behatolása ellen, ami megakadályozza a járókerék eltömődését és a szivattyú károsodását.

A szivattyú tartósságát speciális, nem oxidáló rotor, műgyanta szigetelésű motor, speciális kopás- és korrózióálló kerámia csapágy, valamint működő tengely biztosítja. Jellemzők:

ZLP-70000

Termelékenység: 70000 l/h.

Teljesítményfelvétel: 560 W.

Vízemelő magasság: 3,5 m.

Szivattyú mérete: 225x200x640mm

Tömlőcsatlakozás: 110 mm.

 

Szivattyú karbantartás: soha ne járassa a szivattyút szárazon, mert megsérülhet vagy megsemmisülhet a vásárolt szivattyúval való hosszú távú elégedettség érdekében javasoljuk annak rendszeres karbantartását mindig húzza ki a konnektorból a karbantartás megkezdése előtt rendszeresen (legalább havonta egyszer) ellenőrizze a tószivattyút és a szívókosarat, hogy nincs-e benne hiba vagy eltömődés 2-3 havonta leszereljük a szívófedelet, kicsavarjuk a csavarokat, eltávolítjuk a centrifugát és óvatosan eltávolítjuk a rotort, csak be van helyezve meleg vízzel tisztítsa meg az egyes részeket, ha kalciumlerakódások vannak, távolítsa el fordított sorrendben hajtsa össze. Ne emelje fel a szivattyút az elektromos kábelnél fogva!

 

Cikkszám: 270144 Kategória: Címkék: ,
Tömeg 4 kg
Méretek 500 × 300 × 300 mm