Ultrahangos rágcsálóriasztó, DRAGON C200 DOUBLE

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

15500 Ft

Ultrahangos rágcsálóriasztó, DRAGON C200 DOUBLE

A készülék változó ultrahangokat bocsát ki, amelyek zavarják a rágcsálók idegrendszerét. Ezzel megakadályozza, hogy azok hosszabb ideig tartózkodjanak a készülék közelében, és ennek eredményeként elhagyják a védett területet.
A készülék hagyományos tranzisztoros rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a nagy teljesítményt és a magasfokú megbízhatóságot. A hazai piacon kapható hasonló készülékek nagyrészt mikroprocesszoros vezérlőrendszerekkel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy érzékenyebbek a külső behatásokra és szűkebb működési tartományuk van.
A C200 modell professzionális polipropilén membrános hangszóróval rendelkezik, mely sokkal szélesebb ultrahangtartományt biztosít és sokkal erősebb, mint az olcsóbb fém hangszórók, valamint 100%osan vízállók.
A C200 egy nagy erejű készülék, ideális csarnokokban, parkolókban, padlások, garázsok védelmére, kertek, udvarok rágcsálóktól való védelmére.

A készülék professzionális ipari minőségű házat kapott, mely hatékonyan védi a mechanikai sérülésektől, valamint az időjárás hatásaitól. A tökéletesen szigetelt ház alján a kondenzvíz elvezetésére szolgáló nyílás van. A készüléket kis méret és maximális teljesítmény jellemzi, mely a piacon elérhető legnagyobb piezoelektromos hangszórónak 50mm köszönhető. A C200 2db független hangszóróval rendelkezik.
Tökéletes beltéri használatra, de kültéren is kiválóan használható.
Változó frekvenciájú hangokat bocsát ki az emberi fül számára hallhatatlantól egészen egy rövid éles hangig.
Rögzítése szerelésmentes, köszönhetően az erős mágnesnek. Ha a felület nem mágnesezhető, először a tartozékként kapott acéllemezt kell a felülethez csavarozni.

Tápellátás: 6V DC, a készülék tartozéka a hálózati adapter
Áramfelvétel: 20mA
Méretei: 80*120*55mm
Ultrahang emissziós szög 180o ig
Lefedett terület: 2000m2
Üzemi hőmérséklet: 30 +70 oC
Kutyák
ellen nem hatásos.

Cikkszám: C200 Kategória: Címkék: , ,