Ultrahangos rágcsálóriasztó, DRAGON E150

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

18990 Ft

DRAGON E150 Ultrahangos rágcsálóriasztó


A készülék változó hullámhosszú ultrahangokat bocsát ki, amelyek zavarják a rágcsálók idegrendszerét. Ezzel megakadályozza, hogy azok hosszabb ideig tartózkodjanak a készülék közelében, és ennek eredményeként elhagyják a védett területet.
A készülék hagyományos tranzisztoros rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a nagy teljesítményt és a magasfokú megbízhatóságot. A hazai piacon kapható hasonló készülékek nagyrészt mikroprocesszoros vezérlőrendszerekkel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy érzékenyebbek a külső behatásokra és szűkebb működési tartományuk van.
Az E150 modell professzionális polipropilén membrános hangszóróval rendelkezik, mely sokkal szélesebb ultrahangtartományt biztosít és sokkal erősebb, mint az olcsóbb fém hangszórók, valamint 100%osan vízállók.
Az E150 egy nagy erejű készülék, ideális csarnokokban, parkolókban, padlások, garázsok védelmére, kertek, udvarok rágcsálóktól való védelmére.

A készülék professzionális ipari minőségű házat kapott, mely hatékonyan védi a mechanikai sérülésektől, valamint az időjárás hatásaitól. A tökéletesen szigetelt ház alján a kondenzvíz elvezetésére szolgáló nyílás van. A készüléket kis méret és maximális teljesítmény jellemzi, mely a piacon elérhető legnagyobb piezoelektromos hangszórónak 50mm köszönhető.
Tökéletes beltéri használatra, de kültéren is kiválóan használható. (IP55 védettségű)
Változó frekvenciájú hangokat bocsát ki az emberi fül számára hallhatatlantól egészen egy rövid éles hangig.
Rögzítése szerelésmentes, köszönhetően az erős mágnesnek. Ha a felület nem mágnesezhető, először a tartozékként kapott acéllemezt kell a felülethez csavarozni.

A készülék a piacon elérhető legerősebb mozgásérzékelővel van szerelve, mely 12 m sugarú körben működik így összesen kb. 220m2 területet fed le.
Az érzékelő minden irányba
n állítható. Beállítható a működési idő, érzékenység és a fényerő.

 

A készülék a piacon elérhető legerősebb mozgásérzékelővel van szerelve, mely 12 m sugarú
körben működik
így összesen kb. 220m2 területet fed le.
Az érzékelő minden irányba
n állítható. Beállítható a működési idő, érzékenység és a fényerő.
A készülék rögzítése ellenáll a szélnek, 100%
osan stabil.
Tápellátás: AC100V 230V, 50/60Hz
Névleges áramerősség max 20mA
Méretei: 60*120*55mm
Ultrahang emissziós szög 180o ig
Lefedett terület: 1500m2
Üzemi hőmérséklet: 30 +70 oC
Kutyák
és macskák ellen nem hatásos.

Cikkszám: E150 Kategória: Címkék: , ,