,

Tófólia ragasztó Oase UniFix+ 290ml

Oase
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Maximális tapadóerő – még víz alatt is. A UniFix + power film ragasztó univerzálisan használható, mert nemcsak EPDM-, gumi- vagy PVC-fóliákat ragaszt, hanem rendkívüli tapadószilárdságát is bizonyítja a legkülönfélébb felületeken, mint például kő, fém vagy műanyag. A ragasztópatron 290 ml-t tartalmaz, és egy éven belül fel kell használni. A UniFix azt csinálja, amit a dobozon ír.

Összehasonlít

9560 Ft
egységár: 32966 Ft /l

Magas minőségű, tartósan rugalmas MS polimer alapú nagy erejű ragasztó, mely tartós, rugalmas kötést biztosít EPDM, és más kerti tavak szigetelésére használt fóliák esetében. Sok más felület (fa, műanyag, beton, fém, kő, styro hab, stb.) esetében is erős kötést biztosít. A termék UV stabil, nem tartalmaz oldószert, izocianátokat, vagy szilikont. A terméket kézzel vagy sűrített levegő spray pisztollyal vigyük fel a tiszta, por- és zsiradékmentes alapra +5°C és +35°C alkalmazási hőmérséklet között. A ragasztó legkésőbb 48 óra elteltével tökéletesen megköt.

  • Nagy teljesítményű univerzális ragasztó számos különböző alaphoz és alapfelülethez.
  • 290 ml-es patron
  • IGÉNY: Kb. 20 folyóméternyi illesztés/liter OASEFol Primer
  • AKTIVÁLÁS: Az EPDM-fóliák alapozásához és előkezelésének aktiválásához, az OASEFol SeamTape és Flashing felhelyezése előtt használandó
  • TETSZÉS SZERINT: OASEFol EPDM-fóliával vagy EuroFol EPDM-fóliával használható

Erős ragasztó maximális tapadóerővel – még víz alatt is. A nagy teljesítményű UniFix + fóliaragasztó univerzálisan használható, mert nem csak az EPDM-ből, gumiból vagy PVC-ből készült OASE tófóliákat ragasztja. Hatalmas tapadóereje különösen szembetűnő a legkülönfélébb felületeken, mint például kő, fém vagy műanyag. A ragasztópatron 290 ml-t tartalmaz, és egy éven belül fel kell használni. Biztos lehet benne: a UniFix teljesíti, amit ígér.

Méretek (h x s) mm 220 x 50
Nettó súly kg 0,52
Alkalmazás EPDM fóliák alapozása és aktiválása
Méretek (h x s x m) mm 220 x 50 x 220
göngyöleg méret 290 ml