Termékek

Kerti tavainknál legfontosabb a tóvíz minősége.

A tiszta víz egy csodálatos vízi világot képes megteremteni. Tegyünk hát érte! :-) Ügyeljen rá, hogy halaink minél egészségesebb környezetben élhessék életüket kerti tavainkban, ezzel is segítve minél hosszabb és egészségesebb életükhöz. Varázsolja kerti tavát egy egészséges vízi Paradicsommá! :-)

Koi Mánia által forgalmazott termékek:

Termékeinket úgy válogatjuk össze, hogy bármilyen kerti hobbi tó üzemeltetéséhez és a benne élő halak táplálásához és egészségének fenntartásához szükséges eszközt és tápot, gyógykészítményt megtalálják vásárlóink nálunk. Igyekszünk a legszélesebb igényeknek megfelelő készletet tartani. Amennyiben az áhított termék mégsem lenne fellelhető éppen a készletünkben, úgy igyekszünk a legrövidebb határidővel beszerezni azt. Kérjük érdeklődjön telefonon és segítünk megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő terméket kiválasztani.

Weboldalunkon "előjegyezheti" a kiválasztott terméket, ami ajánlatkérésnek minősül és nem rendelésnek.  Az előjegyzés az  Ön számára semmilyen elköteleződéssel nem jár. Az előjegyzés és az Ön által leírt igényeinek megfelelően ajánlatot készítünk. Természetesen személyesen és telefonon is készséggel állunk rendelkezésére!

Kérje visszahívásunkat! - Itt talál minket!