Ajándékkártya

1 000 Ft
1 000 Ft /db

Válasszon szakértelem nélkül tökéletes ajándékot! 🙂 Ajándékkártya vásárlásakor adja meg, hogy hányszor 1000 Ft-ot kíván ajándékozni és mi az összegnek megfelelően álltjuk össze az ajándékutalvány címleteit.

Leírás

Ajándékkártya a Koi Mániától minden alkalomra

Ajándékkártya a Koi Mániától tökéletes választás születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy karácsonyra minden kertbarát és legfőképpen kerti tóval rendelkező szeretteinek, barátainak vagy kollégáinak, ismerőseinek. Utalványunk igényes nyomdai kivitelben készült és tetszőlegesen Ön határozhatja meg, hogy milyen értékben kíván meglepetést okozni. Az év bármely szakában örömet fog okozni vele, mert webáruházunk egész évben kínál szezonális termékeket. Még télen is sok fontos kellék közül válogathatnak a kerti tó tulajdonosok készletünkről.

Ajándékkártya a Koi Mániától tökéletes választás tavasoknak

A profi tavasok tudják, hogy télen ugyanúgy figyelniük kell tavukra mint a nyári szezonban, hogy a kedvenceik (koik, tokhalak, aranyhalak) biztonságosan átvészeljék a hidegebb napokat is.  Tavasszal és nyáron pedig csodálatok, prémium minőségű Koi-kat és aranyhalakat is választhatnak nálunk.

Ajándékutalványunkkal Önnek nem kell szakértelemmel rendelkeznie és töprengenie azon, hogy minek is örülne pontosan a tavához a megajándékozni kívánt fél. Nálunk minden kerti tóhoz találnak a tulajdonosok kedvükre valót: csodaszép koik, kisebb – nagyobb szökőkutak, szobrok, tótechnikai felszerelések hatalmas választékban: szűrők – szivattyúk, vagy éppen a legkülönfélébb haltápok, csemegék közül is válogathatnak. A kertbarátokat sem hagyjuk magára, rengeteg kerti világító elem, növény, vízköpő, szobor és egyéb dekorációs elem is sok kertész álma, ami nálunk megtalálható és Ön az ajándékkártyával elérhetővé tehet számukra.

Tegye személyessé az ajándékozás örömét!Ajándékkártya minden alkalomra

Minden ajándékutalványunk hátulján szabadon hagytunk egy felületet az Ön személyes jókívánságainak. Így nem pusztán, máshol szokásos plasztikkártyát vagy formanyomtatványt fog átadni.

Ha még személyesebbé szeretné tenni az ajándékozást, akkor javasoljuk, hogy az utalvány mellé válasszon valamilyen apróságot is webshopunkban, pl.: kulcstartó, poszter, autómatrica …
A siker garantált lesz! 😉

Ajándékkártya vásárlási és felhasználási feltételek

Ajándékkártya a Koi MániátólAjándékkártyánk elérhető a következő címletekben: 1.000 Ft – 5.000 Ft – 10.000 Ft

Válassza a KoiMánia ajándékutalvány a legközelebbi ünnep ajándékául és biztosan örömet okoz!

Az ajándékutalványok személyesen a bemutatókertünkben és online a Koi Mánia webshopban is beválthatóak. 1.000 Ft-ra kerekítve bármekkora összegben vásárolható ajándékutalvány és szintén 1.000 Ft-ra kerekítve bármekkora összegben beváltható, akár egy termék vásárlása esetén is.

Egy ajándékutalvány összesen 1 alkalommal váltható be a vásárlástól számított 12 hónapon belül.

Ajándékkártya vásárlásakor Ön egyszerűen csak üsse be, hogy hányszor 1000 Ft-ot kíván ajándékozni és mi az összegnek megfelelően állítjuk össze az ajándékutalvány címleteit.

Például, ha Ön 16.000 Ft értékben szeretne ajándékutalvány vásárolni, akkor 16 db 1.000 Ft ajándékutalványt rendeljen és a Koi Mánia a lehető leghamarabb elpostázza Önnek a következő címletekben: 1 x 10.000 Ft + 1 x 5.000 Ft + 1 x 1.000 Ft értékben.

UtalványFontos, ha nagyon közeli az időpont, amikor át szeretné adni az ajándékutalványokat!

Jelezze felénk rendelésekor, hogy mikorra kellene, hogy megérkezzen Önhöz az utalvány. Igyekszünk mindent megtenni, hogy idejében kézhez kapja, de kérjük ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 20 80 20 100 és egyeztessük szóban a postázási lehetőségeket!

Ajándékutalvány beváltása a webshopban

Beváltáskor mindössze a termék rendelésekor a közlemény rovatba (Üzenet a Koi Mánia csapatának) kérjük írják be a beváltani kívánt ajándékkártya összértékét és az ajándékutalványok hátoldalán található sorszámot. Amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a vevő rendelkezésre álló ajándékutalványok értékét, akkor a fennmaradó részt banki utalással, utánvétellel vagy személyesen készpénzben rendezi.

Az ajándékkártyák értéke készpénzre nem váltható! Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el az ajándékutalványok összegét, a különbözet visszatérítése nem áll módunkban.