Nagy ajándékcsomag

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

Ennek minden kerti tó tulajdonos örül! Nagy örömet okozhat Koi kedvelő barátainak, szeretteinek. kerti tóhoz szükséges felszereléssel. Ez igazán egyedi ajándék lesz számára!

Összehasonlít

Elfogyott

5990 Ft
egységár: 5990 Ft /db

Elfogyott

Többféle vízértéket mérő tesztkészlet okos telefonos alkalmazás segítségével történő értékelésre ajándék Mikulás csomagban.

A mikulás csomag vagy a karácsonyi ajándék összeállításakor dobja fel az ajándékot Kois vagy kerti tó üzemeltetéshez szükséges kiegészítőkkel! Az termék mellé ajándékkártyát is küldünk, hogy az ajándékozást egy kis üzenettel tudja személyesebbé tenni.

Jobban örülünk, ha személyesen jön el érte, mert akkor biztosan nem sérül meg a szállításkor és tökéletes ajándékot adhat át. Kérésére szívesen elküldjük az MPL postacsomagként is, azonban ekkor számoljon a szállítási idővel és költséggel is. Mi igyekszünk úgy csomagolni, hogy biztonságban és épségben odaérjen. ?

Ennek minden kerti tó tulajdonos örül!

Nagy örömet okozhat Koi kedvelő barátainak, szeretteinek. kerti tóhoz szükséges felszereléssel. Ez igazán egyedi ajándék lesz számára!

A képen láthatja, hogy néz ki az összeállított csomag. A kiválasztott termékek lesznek benne, így fog kinézni, Önnek csak át kell adnia, nem lesz vele egyéb dolga, csak hogy bezsebelje az örömteli pillantásokat! ?

A Koi Mánia mikulásgyár már előkészítette az Ön kerti tó kedvelő barátjának, rokonának, ismerősének is a mikulás vagy karácsonyi ajándékát. Önnek nem kell mást tennie csak megrendelnie kis – közepes vagy prémium árkategóriában az ajándékcsomagot és várnia a futárt, ünnepeket! ?
Ne feledje! Ilyen ajándékot biztosan nem kapott még senkitől a megajándékozottja, így biztosan garantált lesz a siker és Önnek sem kell törnie már a fejét ötletes ajándékon, mert megtalálta! ?

RENDELJE MEG MOST, HOGY IDŐBEN MEGÉRKEZZEN ÖNHÖZ!

Nézzen meg a másik két árkategóriát is, ezeknek minden kerti tó tulajdonos örül!

Kis értékű ajándékcsomag közepes értékű ajándékcsomag prémium ajándékcsomag

Egyedi csomagok összeállítását is vállaljuk, ez esetben kérem keressen minket telefonon: +(36-20) 80-20-10

Ajándékkártyánkkal a szabad választás lehetőségét is ajándékozhatja! Kerti tó kedvelő barátja nálunk minden szükséges kelléket megtalál! ?