Akció!

Befagyásgátló Oase IceFree Thermo 330

29900 Ft 28900 Ft
29900 Ft28900 Ft /db

Leírás

Léktartás felsőfokon

A jégmentesítő télen megakadályozza a kerti tó felszínének teljes befagyását -20 C fok-ig. Beépített hőfokszabályzó (csak 330-as típusnál). Független a víz szintjétől és annak változásától. Működésével az alsóbb vízrétegeket nem hűti le. Sekélyebb tavakban is javasolt.

Teljesen gondozás mentes kivaló minőségű léktartó. Használatával biztosítjuk a kerti tó megfelelő légzését, a gázokat kiengedve a jég alól, biztosítva az oxigén áramlását. A készüléket egy nikecell alapú csónak formájú úszó alkalmatosság tartja a víz felszínén.

Nagyon fontos, hogy télen kerülni kell a tavon  teljes jégpáncél kialakulását. Az ice Free thermo 330-as intelligens rendszerrel van ellátva, a fagyvédelmi funkció csak a megfelelő időben aktiválja magát. A fagyvédelem mínusz 20 C° garantált!

Nincs folyamatos felügyeleti igénye a készülékünknek, mert csak akkor használ áramot és akkor kapcsol be ha erre szükség van.

Az aktív fűtőelem használatával a kialakult hőmérsékleti zónákat nem kavarjuk össze így telelő halaink védve vannak a hőmérsékleti károsodástól. A hangtalan működés is biztosítja a stressz mentes telelését halainknak.

Kisebb, sekélyebb tavak hőmérsékletét is növelhetjük a kritikus időszakokban ezzel a kiváló eszközzel!

Kábelhossz: 10 m.

Cikkszám: 51230

Teljesítmény felvétel (W): 200
Gyártó: Oase GmbH
Gyártó weboldala: www.oase-livingwater.com
Garancia: 3 év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Befagyásgátló Oase IceFree Thermo 330” értékelése elsőként