Vibrációs vakondriasztó készülék, M6

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

14990 Ft
egységár: 14990 Ft /db

M6 TÍPUSÚ RENDKÍVÜL HATÉKONY VIBRÁCIÓS VAKONDRIASZTÓ KÉSZÜLÉK

1500m2 területre

Motor Vibrasonic Molechaser M6 – egy rendkívül hatékony vakondriasztó mely innovatív megoldást alkalmaz a rezgések és hangok generálására. Tartós, szilárd, vízálló szerkezetű. Nagyon könnyű és gyors elhelyezés, egyszerű akkumulátorcsere, karbantartásmentesség és 100%-os időjárásállóság jellemzi.

A legtöbb földalatti rágcsálónak rossz a látása, de a természet nagyon erős hallást és érzékenységet fejlesztett ki a talajrezgésekre. A Motor Vibrasonic Molechaser M6 ezt a kiélezett érzéket használja, rövid idejű átható rezgéseket és hangokat generál 300 kHz és 1000 kHz közötti tartományban.

A frekvenciát egy modern processzor változtatja, amely úgy vezérli a készülék működését, hogy a vakond vagy pocok ne tudjon hozzászokni, és folyamatosan irritálja az impulzusok új kombinációja. A készülék 20-40 másodpercenként véletlenszerű sorrendben pulzárt és hangot ad. A sorrendet nem lehet megjósolni, ezért nem lehet megszokni ezeket a kibocsátásokat.

Hatékony

vakondok, pockok, cickányok, kígyók, mezei egerek ellen

A Vibrasonic Molechaser M6 motor egy erős alumínium csőből, egy elemtartóból és egy egyedi tervezésű speciális hajtásrendszerből áll. A készülék vízálló burkolattal rendelkezik. Az akkumulátor behelyezése után láthatja, érezheti és hallhatja a működését.

A készülék lehetővé teszi  a földben élő állatok hatékony elrettentését.  4 db R20-as elemmel működik (egy márkás elemkészlet  lehetővé teszi a készülék folyamatos 5-6 hónapos működését  ).

A Motor Vibrasonic Molechaser M6 Mole Repeller az egyik legfejlettebb vakondriasztó a piacon. A vakondriasztó akár 1500 négyzetméter területet is képes megvédeni.

Az egyetlen vakondriasztó, amelyet szükség esetén egyszerűen kikapcsolhat. Más hasonló készülékekben ez nem lehetséges (a többi eszközt ki kell venni a földből, le kell csavarni a fedelet és kivenni az elemeket) A mi készülékünkön elég egy gombot megnyomni. Kikapcsolhatja a készüléket, például napközben, vagy amikor nem szeretné, hogy a készülék működjön. A környezet időnként rezgést érez.

Az elhelyezés helye

A vakond- és pocokriasztó hatékony megoldás, amellyel megvédheti kertjét, telkét, pázsitját  vakondok és egyéb állatok jelenléte ellen. Amikor a vakondriasztó felszerelése mellett dönt, ügyeljen arra, hogy milyen hordozóanyagba kívánja beépíteni.

Száraz , homokos, laza aljzat esetén a hangok és rezgések  sokkal  kevésbé terjednek át, mint a nedves, nedves, agyagos talaj esetében. Ezért száraz talajú helyen történő  riasztó használat esetén a hatás fokozása érdekében több riasztó vagy vegyi riasztó alkalmazását javasoljuk.

A legjobb, ha a készüléket az alábbi képen látható módon a kert vagy az udvar sarkaiban helyezi el.

HASZNÁLATA:

  1. Csavarja le a fedelet az  óramutató járásával ellentétes irányba.
  2. Óvatosan vegye ki az elemtartót, és helyezzen bele 4 db R20-as elemeta házon lévő “+” és “-” jelzések szerint. Az akkumulátor behelyezése után helyezze be a patront a testbe, és csavarja rá a fedelet a házra, hogy biztosítsa a 100%-os vízállóságot.
  3. Nyomja meg a gombot, és 3 másodpercenbelül  a készülék sípolni fog, jelezve az elem helyes behelyezését.
  4. Helyezze a Mole Repellert  függőlegesen a talajbabármilyen mélységben – lehetőleg körülbelül 20 centiméter mélyen.

A készülék által védett terület attól függ, hogy milyen talajba kerül elhelyezésre. A frekvenciaválasz  nagyobb lesz nedves agyagos talajban.  Száraz, homokos talaj esetén  a hangvezetés kevésbé hatékony. A készülék alumíniumból készült, amely a legjobban vezeti a rezgéseket és a hangokat.

A Motor Vibrasonic Molechaser M6 Repellernek több hónapig folyamatosan kell működnie. Fő célja olyan életkörülmények megteremtése, amelyek miatt a vakond egy csendesebb helyre költözik. A ciklikus rezgések és hangok miatt az állat állandóan fenyegetettnek érzi magát. Folyamatos stresszben és a legmagasabb fokú éberségben él, végül  lakhelye megváltoztatása mellett dönt.

A riasztó megelőzésre is használható – a vakondok, pocok és más rágcsálók már a kezdetektől elkerülik, hogy olyan helyeken telepedjenek le, ahol bizonytalanságban érzik magukat.

Készülékünk a kevesek egyikeként az ilyen típusúak közül tökéletes télre. 100%-ban ellenáll az időjárási viszonyoknak és a nedvességnek.

Az eszköz az év 365 napján hatékonyan védi a kertet az olyan kártevők ellen, mint a vakondok, cickányok, pocok és más rágcsálók.

Fontos tudni:

A vakondok nem telelnek – naponta háromszor, 4 órán keresztül vadásznak, egész évben!

A vakondok óránként 12-15 méteres sebességgel ásnak folyosókat.

Egy alom mérete 5-től akár 7-ig terjedhet.

A vakond legfeljebb 4 évig él.

 

A készülék speciális motorral és ultrahangos hullámsugárzóval van felszerelve. A két egység úgy működik, hogy kiegészíti egymást. A motor érezhető rezgéseket okoz a talajban, ami rendkívül negatívan hat a vakondok, cickányok és pockok érzékszerveire. A rezgéseket emellett olyan hangok is támogatják, amelyeket az állatok rendkívül nem tolerálnak. Mindkét tényező együttesen nagy terhelést jelent a kártevőkre, amelyek vagy elhagyják a működési területet, vagy rögtön elkerülik azt. A rezgések és hangok 2-4 másodpercig tartanak, percenként 1-2 gyakorisággal, különböző kombinációkban.

A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA

  • méretei: 42 cm x 8 cm,
  • súlya: 350 g,
  • tápellátás: 4 x R20 elem,
  • Működési terület: 1500 m².

Vízálló készülék

A riasztó alumíniumból készült, ellenáll az időjárási viszonyoknak.

Az új alkáli elemek élettartama az elem minőségétől függően körülbelül 3-6 hónap.

 

 

 

Cikkszám: M6 Kategória: Címkék: , ,
Tömeg 0,5 kg
Méretek 42 × 8 mm