Szúnyogriasztó készülék -törésbiztos, erősített, gumis házzal Thermacell

ThermaCell
   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!

21 m2 lefedettség, törésbiztos

hordozható, csendes, szagtalan

 

Összehasonlít

17500 Ft
egységár: 17500 Ft /db

A ThermaCell MR450 törésbiztos hordozható szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 21 négyzetméteres területen. Az erősített, gumírozott MR450-es készüléket gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük, hogy a bosszantó szúnyogokat távol tartsuk magunktól. Az MR450 számos egyedi megoldással a ThermaCell hordozható szúnyogriasztók legjobbja.

  • Újdonságok: halkabb gyújtás, újratervezett elpárologtató rész és kapcsoló, továbbfejlesztett ergonómia és nagyobb tartozék kínálat
  • Plusz funkciók az alapkészülékekhez képest: gumírozott védelem, ZoneCheck, övcsipesz
  • A ZoneCheck fénnyel jelzi ha a szúnyogvédelmi zóna aktív
  • 21 m2 szúnyogmentes terület. Kapcsold be.. nincs több szúnyog!
  • Hordozható, könnyű
  • Nincs kellemetlen permet. Illatanyag és DEET-mentes
  • Nincs nyílt láng, füstmentes
  • Csomag tartalma: 1 kézi készülék és 12 órányi hatóanyag, 3 db 4 órás riasztó lapka és 1 üzemanyagpatron, 1 db CR2032 elem (ZoneCheck-hez).

A készüléket ajánljuk: vadászathoz, vitorlázáshoz, horgászathoz, kempingezéshez, természetjáráshoz, kerti partikhoz, kertészkedéshez. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. A ThermaCell készülék működését a készülékbe helyezett gázpatron biztosítja. A patron folyamatos használat mellett 12 órán keresztül biztosítja a készülék működését. A készülék előlapjába csúsztatható a riasztásért felelős kék színű lapka. A lapkák NEM összetévesztendők más szúnyogriasztó készülékekhez használt lapkákkal!
A ThermaCell lapkák összetétele egyedülálló, a hatóanyaga többszöröse, mint a beltéri 220V-os készülékekben használt hagyományos lapkák!!
Egy patron (12 óra) 3 db lapkához elegendő.
A készülék működés közben hangtalan, nincs kellemetlen illata a lapkáknak, nem füstöl! Helyezhető műanyag, fa, fém asztalra, vagy hordozó tokkal használhatjuk övre csíptetve, vagy hátizsákon. A készüléket bármikor lekapcsolhatjuk és akár hosszabb idő elteltével is a bekapcsolást követően ugyanazon lapka és patron tovább biztosítja a szúnyogmentes környezetet. A hatóanyagot az átitatott lapkából nyílt láng nélküli felhevítéssel párologtatja el. Az ehhez szükséges hőt a szabadalmazott butángáz patron biztosítja, amelyet a berendezésbe kell behelyezni.
A butángáz patron 12 órán át biztosítja a hőt.

Hatóanyag: (D-cis-Allethrin*), a krizantémok természetes illatanyaga.
KALANDRA FEL !

NINCS PERMET
NINCS SZAG
NINCS SZÚNYOG
8x hatékonyabb, mint a citronella*

Tömeg 0,33 kg
Méretek 159 × 575 × 267 mm
Gyártó

Érdekelhetnek még…