Ultrahangos rágcsálóriasztó, DRAGON C360

   Vásárolj legalább 30000 Ft értékben, és csomagod ingyen kiszállítjuk!
Összehasonlít

16990 Ft
egységár: 33980 Ft /db

DRAGON C360 Ultrahangos rágcsálóriasztó


A készülék változó ultrahangokat bocsát ki, amelyek zavarják a rágcsálók idegrendszerét. Ezzel megakadályozza, hogy azok hosszabb ideig tartózkodjanak a készülék közelében, és ennek eredményeként elhagyják a védett területet.
A készülék hagyományos tranzisztoros rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a nagy teljesítményt és a magasfokú megbízhatóságot. A hazai piacon kapható hasonló készülékek nagyrészt mikroprocesszoros vezérlőrendszerekkel vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy érzékenyebbek a külső behatásokra és szűkebb működési tartományuk van.
A C360 modell professzionális polipropilén membrános hangszóróval rendelkezik, mely sokkal szélesebb ultrahangtartományt biztosít és sokkal erősebb, mint az olcsóbb fém hangszórók,valamint 100%osan vízállók.
A C360 egy nagy erejű készülék, ideális csarnokokban, parkolókban, padlások, garázsok védelmére, kertek, udvarok rágcsálóktól való védelmére.

3 erős, 40 mm es vízálló hangszóró biztosítja a terület teljes besugárzását.

A készülék professzionális ipari minőségű házat kapott, mely hatékonyan védi a mechanikai sérülésektől, valamint az időjárás hatásaitól. A tökéletesen szigetelt ház alján a kondenzvíz elvezetésére szolgáló nyílás van. A készüléket kis méret és maximális teljesítmény jellemzi, mely a piacon elérhető legnagyobb piezoelektromos hangszórónak 50mm köszönhető.
Tökéletes beltéri használatra, de kültéren is kiválóan használható.
Változó frekvenciájú hangokat bocsát ki az emberi fül számára hallhatatlantól egészen egy rövid éles hangig.
Rögzítése szerelésmentes, köszönhetően az erős mágnesnek. Ha a felület nem mágnesezhető, először a tartozékként kapott acéllemezt kell a felülethez csavarozni.

Tápellátás: 6V DC, a készülék tartozéka a hálózati adapter
Áramfelvétel: 10mA
Méretei: 85*85*55mm
Ultrahang emissziós szög 270o ig
Lefedett terület: 1500m2
Üzemi hőmérséklet: 30 +70 oC
Kutyák és macskák ellen nem hatásos.

Cikkszám: C360 Kategória: Címkék: , ,