Szúnyogriasztó parklámpa ThermaCell Lexington

18 390 Ft
18 390 Ft /db

21 m2 lefedettség

LED-es lámpa

 

Elfogyott

Leírás

A ThermaCell Lexington szúnyogriasztó fáklyás kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 21 négyzetméteres területen. A lángot imitáló hangulatvilágítás és a tetszetős dizájn teszi tökéletessé kerti partihoz, kertészkedéshez, és egyéb tevékenységekhez.

  • 21 m2 szúnyogmentes terület. Kapcsold be.. nincs több szúnyog!
  • A lámpa és a riasztó része külön és együtt is működhet
  • A mutatós készüléket LED-es hangulatvilágítással láttuk el (4 db AA ceruza elem szükséges hozzá – nem része a csomagnak)
  • Nincs kellemetlen permet. Illatanyag és DEET-mentes
  • Nincs nyílt láng, nincs füst
  • Csomag tartalma: 1 szúnyogriasztó lámpa, leszúró rudak (lámpával együtt max. 1,5 m), 1 db talp és 12 órányi hatóanyag, 3 db 4 órás riasztó lapka és 1 üzemanyagpatron.

Szúnyogriasztó ThermaCell Lexington Torch

Induljon új kalandra a ThermaCellel!

Több vizsgálat is bizonyítja, hogy a ThermaCell termékek nagy hatékonyságú ( 98%-os hatásfok ) védelmet biztosítanak szúnyogok és más vérszívó bogarak ellen. Ugyanezek a vizsgálatok azt támasztják alá, hogy a ThermaCell 21 m2-es ( 4,5 m x 4,5 m ) védőzónája a legnagyobb a konkurens termékek közül.

Fontos jellemzői: a különböző spray-kkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat. Hatóanyaga az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%).

Jelenleg is használják Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban.

Érdekelhetnek még…